Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomogao mu u nevolji

Zagrepčanin traži osobu koja mu je ostavila poruku na autu: Želim mu se zahvaliti, neka mi se javi

Zakaj volim Zagreb
Zakaj volim Zagreb
22.06.2021.
u 08:31

Putem Facebook grupe sada vlasnik automobila traži osobu koja mu je pomogla

Korisnik Facebook grupe Zakaj volim Zagreb traži osobu koja mu je ostavila poruku u subotu ujutro na automobilu. Naime, čovjeku je iz nekog razloga automobil sam od sebe krenuo. No, našao se tu dobronamjeran građanin i pomogao u nevolji vlasniku automobila. Sada ga on traži.

"Poštovanje,

Auto vam je bio nasred ceste, valjda je popustila kočnica. Zgurali smo vam auto do kraja i stavili kamen ispod gume jer vam je pauk htio dignuti auto. Maknite auto prije nego krećete. Pozdrav, A", piše u poruci koja je ostavljena.

Putem grupe sada vlasnik automobila traži osobu koja mu je pomogla. "Ako osoba koja mi je ovo ostavila u subotu ujutro na autu vidi ovim putem se javno zahvaljujem i molim lijepo da mi se javi u inbox", napisao je. 

Ova gesta oduševila je brojne korisnike ove Facebook grupe.

 

Ključne riječi

Komentara 16

RO
RogaBabaroga
09:09 22.06.2021.

Fakat lijepa gesta!

OC
OCB
12:03 22.06.2021.

Što kaže nounar: Maknite auto, prije nego krenete (valjda s kamenom)...

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
10:21 22.06.2021.

Hahahaha: "Maknite auto prije nego krenete"... Novinar očigledno malo previše čita Alan Ford

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije