Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam došao u hitnu

Zagrepčanin ranjen u Solinu: Zapucali su na njega dok je izlazio s treninga

Pucnjava u Solinu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/8
17.01.2019.
u 22:50

Ranjeni muškarac sam se oko 18.10 sati dovezao do hitne pomoći u Splitu, gdje mu je ukazana pomoć

Muškarac (39) iz Zagreba ranjen je jučer oko 18 sati u Solinu, u Zoranićevoj ulici, kraj teretane Guliver. Policija je izvijestila da se muškarac sam javio liječnicima hitne pomoći u Splitu.

Prema neslužbenim informacijama muškarac je policajcima rekao da je na njega netko zapucao kad je izlazio s treninga u teretani, a jedan ga je metak pogodio dok je ulazio u automobil, pišu 24 sata.

Pogledajte video očevida:

Dalmatinski portal navodi kako je nepoznati napadač prema muškarcu ispalio više hitaca te da mu je jedan metak prostrijelio lijevo koljeno. Ranjeni muškarac sam se oko 18.10 sati dovezao do hitne pomoći, gdje mu je ukazana pomoć. Splitska policija istražuje slučaj.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
07:19 18.01.2019.

Opet migranti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije