Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Zagrepčani palili svijeće za poginule u nesreći: 'Počivaj u miru prijatelju i budi dobar gore'

Zagreb: Građani pale svijeće na mjestu stradavanja motorista i biciklista
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
20.06.2021.
u 22:37

Policijski očevid pokazao je kako je 24-godišnji mladić vozio motocikl Suzuki prema zapadu i na raskrižju s Ulicom Hrvatskog sokola udario u bicikl koji je prelazio cestu.

Brojni Zagrepčani počeli su se u večernjim satima okupljati na mjestu prometne nesreće na Zagrebačkoj aveniji gdje su jutros oko 8.40 poginula dvojica muškaraca i ostavljati svijeće. 

- Okupilo nas se preko sto prijatelja i svi smo ga ispratili uz zapaljenu svijeću i zvuk motora. Počivaj u miru prijatelju i budi dobar gore - rekao je prijatelj poginulog motorista za 24sata. 

Policijski očevid pokazao je kako je 24-godišnji mladić vozio motocikl Suzuki prema zapadu i na raskrižju s Ulicom Hrvatskog sokola udario u bicikl koji je prelazio cestu. 

- Od tog naleta motocikl se nastavio nekontrolirano kretati sjevernim kolnikom Zagrebačke avenije u smjeru zapada, nakon čega je u padu na desnu bočnu stranu prednjim dijelom naletio na stražnji dio osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 29-godišnjak, a kretao se sjevernim kolnikom Zagrebačke avenije desnom prometnom trakom za ravno ispred navedenog,  u istom smjeru - navela je policija u priopćenju. 

VIDEO: Teška nesreća u Zagrebu: Na Zagrebačkoj aveniji poginuli motociklist i biciklist

Iako je zagrebačka policija navela kako je identitet biciklista nepoznat, pokazalo se na kraju kako je riječ o 68-godišnjem odvjetniku, piše Jutarnji list. 

Očevid prometne nesreće obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Zagrebu uz asistenciju Ekipe za očevide II. postaje prometne policije Policijske uprave zagrebačke.
 

Ključne riječi

Komentara 26

UV
uvijekžedan
23:57 20.06.2021.

Koji Zagrepčani , došli divljaci da si isprate kolegu divljaka, nema zakona ni reda za tu stoku kaj divlja motorima stavi u red

ZP
zpadjen
23:21 20.06.2021.

Googlaj hrvatske-ceste-tajkuni-ubojice-uvijek-imaju-olakotne-okolnosti Pa čitaj o jednom od pet najpotresnijih slučajeva ubojstva motoriste Siniše Smiljanića zbog kojeg je Evropska unija donijela takvu presudu na sudu u Strazburu da se Hrvatska trese. Ili studentica iz Pule Jasmina Čelica koju je na sreded zebre u Zvonimir ovoj ulici ubio sin tajkuna leko sa ogromnim džipom Grand Cherokee da je odbacio 25 m i dana zatvora nije dobio.

DU
Deleted user
00:29 21.06.2021.

Zašto se čude kao picek glisti jer im je kolega poginuo ? S obzirom na ono što izvode s motociklima čudno je da takvih događaja nema više.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije