Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagrepčani mole Batmana za pomoć; Bandić: Ja nisam Batman!

Autor fotografije Zagreba je Miljenko Hegedić, a autor koji se poigrao montažom Batmanovog znaka i koja kruži mailom je još nepoznat
import
26.10.2008.
u 17:32

Unatoč najavi Krunoslava Borovca kako će 250 policajaca doći kao ispomoć u Zagreb, neki Zagrepčani po svemu sudeći ne vjeruju da će dodatni 'plavci' vratiti povjerenje građana u sigurnost.

Ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića očito je kap koja je prelila čašu, pa se jedan građanin za suzbijanje kriminala u metropoli odlučio za pomoć obratiti najpoznatijem šišmišu na svijetu - Batmanu.

Anonimna osoba koja je kreirala fotografiju zagrebačkog glavnog trga i na nebu poznati znak šišmiša očito smatra da nam za sigurnost u gradu može pomoći samo superheroj, crni vitez koji se bori za pravdu i koji se pod okriljem maske i plašta bori protiv zločina.

Bandić: Ja nisam Batman
Prije nekoliko dana predstavnik stanara Vrbana III dobio je prijeteće pismo. Zamoljen da komentira taj događaj i cijeli slučaj oko zagađene vode u Vrbanima, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je kako on nije Batman.

-'A kaj bi Bandić kao Batman 24 sata, 16 sati sam na ulici, 24 ne mogu bit - s dva pištolja i dvije puške hodao i gledao što tko radi po gradu?- rekao je prvi čovjek Zagreba nekoliko dana prije ubojstva Ive Pukanića.

Ostaje nepoznanica hoće li Batman ignorirati poziv Zagrepčanina ili 'zasukati rukave' i istjerati kriminal iz Zagreba.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije