Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA

Zagrebački holding pozvao građane da koriste samo elektroničke usluge

Zagrebacki holding d.o.o..
Foto: Pixsell
19.03.2020.
u 11:42

Za plaćanja se savjetuje korištenje internetskog bankarstva ili uređaja za automatsku naplatu koji će biti postavljeni u neposrednoj blizini ulaza u korisnički centar.

Zagrebački holding pozvao je korisnike Središnje poslovnice za odnose s korisnicima i ovisnim tvrtkama da do daljnjeg koristite isključivo elektroničke usluge kojima se može pristupiti putem internetske stranice holdingcentar.zgh.hr i sustava e-građani.

Središnja poslovnica, napominje Zagrebački holding prilagodila je poslovanje nastaloj situaciji i mjerama koje su resorna tijela uvele zbog koronavirusa.

Za izvanredne i hitne slučajeve, Centar za korisnike u Ulici grada Vukovara 41 posjetiteljima će biti dostupan isključivo uz prethodnu najavu kroz Pozivni centar.

Agenti su dostupni 24 sata dnevno na broju 072 500 400 kako bi korisnicima osigurali potrebnu udaljenu ili izravnu podršku, priopćio je Zagrebački holding.

Pisane predstavke građani će moći ubaciti u za to predviđeni sandučić uz ulaz u Holding centar, no preporučuje im se da dokumentaciju šalju putem elektroničke pošte na holding.centar@zgh.hr .

Izdavanje potvrda osigurano je također elektroničkim putem, te će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom.

Za plaćanja se savjetuje korištenje internetskog bankarstva ili uređaja za automatsku naplatu koji će biti postavljeni u neposrednoj blizini ulaza u korisnički centar.

Pokretni ured do daljnjega neće obilaziti lokacije predviđene rasporedom.

Komentara 3

KO
Kokoiduhovi
13:27 19.03.2020.

Ma zar doista? Istina, svako hrvatsko kućanstvo ima računalo, internet priključak te barem 1 informatički pismenog člana. Ideš.......

Avatar Baba Vanga
Baba Vanga
12:56 19.03.2020.

Poštovani stručnjaci svemirskog holdinga da li ste ovu informaciju proslijedili do svih direktora podružnica jer neki se ponašaju kao da je virus i ugroza još uvijek u Kini. Umoljavamo vas da ih educirate i objasnite o kakvoj je ugrozi riječ jer njihova potreba dokazivanja velikom gazdi ide preko svih granica zdravog razuma , kad ljudi njihovom zaslugom krenu oboljevat tko će odgovarati. Ajde malo truda i volje i svoje lokalne šerifčiće prizemljite dok još nije kasno.

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
11:58 19.03.2020.

Drage volje, ali blokirali ste mi karticu vašim "suvremenim" elektroničkim sustavom naplate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije