Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao 73.000 kn

Uhićen razbojnik koji je opljačkao 12 trgovina i ljekarni

pljačkaš
Foto: PUZ
1/7
25.07.2018.
u 22:23

Osumnjičeni je razbojništva počinio maskiran, prijeteći nožem i pištoljem djelatnicama od kojih je otuđivao novac

Zagrebačka policija uhitila je 29-godišnjaka kojega tereti da je tijekom svibnja, lipnja i srpnja opljačkao 12 trgovina i ljekarni iz kojih je odnio gotovo 73 tisuće kuna.

"Utvrđeno je kako je osumnjičeni tijekom mjeseca svibnja, lipnja i srpnja 2018. godine na području Trešnjevke, Črnomerca i Centra počinio 13 kaznena djela od čega 12 kaznenih djela razbojništava u trgovinama i ljekarnama te jedan pokušaj razbojništva u ljekarni", izvijestila je u srijedu zagrebačka policija.

Dodaju da je osumnjičeni razbojništva počinio maskiran, prijeteći nožem i pištoljem djelatnicama od kojih je otuđivao novac. S mjesta zločina naknadno je bježao pješice, biciklom ili automobilom.

pljačkaš
1/7

"Ukupno pričinjena materijalna šteta navedenim kaznenim djelima iznosi oko 72.750,00 kuna, a novac pribavljen izvršenjem kaznenih djela razbojništva osumnjičeni je koristio za svakodnevne potrebe.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom Županijskom državnom odvjetniku u Zagrebu dostavljeno je posebno izvješće", kažu u policiji.

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
ObrenM
07:47 26.07.2018.

Zasto stitite identitet dokazanim razbojnicima,pedofilima,silovateljima i slicnoj bagri?

Avatar gordi
gordi
08:10 26.07.2018.

e moj pljugeru....za 75 000 kuna dobil buš deset godina robije a još si se i namučio...trebao si biti političar i bez muke uzet deset milijuna i bez straha(barem zasad)da budeš odgovarao

MA
majmudin
09:05 26.07.2018.

Cega deset? Ako dobije i tri pune...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije