Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Zagreb zatresao večeras potres jačine 3,2 po Richteru

Zagreb: Oštećenja na franjevačkom samostanu Sv. Franje nakon velikog potresa
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
23.03.2020.
u 21:18

Od posljedica jučerašnjeg potresa preminula je 15-godišnja djevojčica

Zagreb je zatresao novi potres večeras u 20:49 novi potres.

Prema Europskoj sezmiološkoj službi, ovaj potres bio je jačine 3,2 po Richteru. Potres se dogodio na dubini od 10 kilometra i bio je udaljen 20 km od Zagreba 

 

- Zatresao je moju zgradu; osjetio se zapadno od Zagreba; opet je bio - neki su od komentara građana na društvenim mrežama. 

Zagreb: Oštećenja na franjevačkom samostanu Sv. Franje nakon velikog potresa
1/30


Podsjećamo, u nedjelju rano ujutro Zagreb je zatresao potres jačine 5,5 po Richteru te izazvao veliku materijalnu štetu, a od ozljeda zadobivenih u potresu danas je preminula 15-godišnja djevojčica. Jučer je u Zagrebu zabilježeno 37 potresa. 

Sezmiolozi su nakon jučerašnjeg vala potresa naveli kako je za očekivati kako bi mjesecima mogli biti potresi na zagrebačkom području. 

Tema: Potres

Ključne riječi

Komentara 11

HA
Hanok
22:40 23.03.2020.

Potres srednje jačine skoro sravnao Zagreb. Stare zgrade zapuštene, nove napravljene bezveze

BA
Barbasmora
21:56 23.03.2020.

Nadajmo se da ne idemo putem potresa u italiji....i da se ne ponovi onaj prvi ili jos jaci od njega!

BA
Barbasmora
21:54 23.03.2020.

Pa sta zelis boze? Svi smo vec bogubojazni ...svi se bojimo tebe i tvoje bozje ljutosti! Znam sta si napravia dici u egiptu i kako si mucia cile narode! Zasto nama rusis crkve i kuce? Zasto mrzis i mucis postenii hrvstski narod? Sta smo ti skrivili? Ajd reci ako imas mu...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije