Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća
Povratak na članak

Zagreb: U sudaru s teretnjakom poginuo motociklist

U nesreći koja se dogodila oko 18.35 u Branimirovoj ulici kod kućnog broja 121 sudarili su se kamion i motociklist.

Komentari 7

D0
dado 08
13:04 22.07.2010.

dugi ili radovan bio je pravi čovjek i prijatelj koji je bio pripadnik policije,te su ga četnici zarobili,i pustili su ga samo zato što se zvao radovan!molim da se napiše ime tog časnog čovjeka!

VL
OB
-obrisani-
16:48 13.07.2010.

Slušajte novinarčići kad već nešto pišete onda barem napišite istinu. Kao prvo n ije bio frontalni sudar, a kao drugo poginuo je \"Dugi\" jer mu je kamion karlovačkih oznaka presjekao put okrečući se preko dvostruke pune crte da bi išao na benzinsku punpu, a Dugi se vozio normalno u svom smjeru. Naletjevši na kamion koji mu se preprečio preko cijele trake se zalijepio u punoj brzini na njega, zatim se odbio od kamiona i ostao je visjeti na ovoj žutoj ogradi od auto-salona, te kad se spustio s ograde ( spuznuo) umro je. Ili pišite kako treba ili uopće ne pišite.

VL
IV
ivan2308
18:11 13.07.2010.

Naravno...da lesinari imaju bolju prodaju od doticne vijesti,znali bi detalje o Dugome koji je izmedju ostalih zasluzan sto mogu da pisu u slobodnoj Hr.-Dugi pocivaj u MIRU GOSPODNJEM koji najbolje zna kako si dobar i veliki covjek bio...nazalost oni koji su najbolji njih GOSPODIN BOG zove k sebi.

VL
MT
MTina73
06:22 14.07.2010.

Dugi,počivaj u miru božjem.Vidimo se...

VL
OB
-obrisani-
12:50 14.07.2010.

Stvarno pa da li ćete se udostojiti napisati mrvu istine ili ćete i dalje biti u svezi s jezikom i mozgom na razini BiH? Dugi iliti Radovan je bio pripadnik policije kojeg su četnici u Vukovaruu dobrano izrezali, te jeje bio bačen kao truplo u Dajc, a nakon što su u konvoju naišle časne sestre i vidjele da se mrda, stavile su mu gazu preko usta natopljenu vodom, te je kasnije operiran s nedostatkom nekoliko metara crijeva. Stanovao je u Ilovečkoj u Dubravi, divan čovjek i osoba kojega svatko može poželjeti za prijatelja i bio je moj osobni prijatelj, bavio se pomalo s popravcima vozila, a sada je on nepoznata osoba. Fuuuuuj, gadite mi se sram vas bilo ljigavci jedni. Tako da i ja koprcnem jednog dana jer se netko okretao preko dvostruke pune i meni bi rekli da sm nepoznat. Evo sada je sve puno lampiona na tome mjestu i Dugi je bio poznat među nama, ali samo po dobru i pomaganju svima.

VL
MD
Mirko-Dugi
13:09 14.07.2010.

Prijatelju Dugi,, bio si velik Čovjek i dobar prijatelj,neka te čuvaju anđeli na nebesima,počivaj u miru Božijem,,Mirko Delić-Dugi

VL
IV
ivonadubrava
13:06 15.07.2010.

sram vas može biti . . . vas novinare . . . Za nekoga tko je prošao muke, sito i rešeto u ratu, koji je unatoč tome što je jako teško ranjen u ratu, svojoj kćeri (mojoj najboljoj prijateljici) i supruzi priuštio život kakav samo možete poželjeti, koji je uvijek branio druge i uvijek mu je bilo stalo do drugih, otac kakvog možete poželjeti, HRVATSKI BRANITELJ IZ VUKOVARA JE ZA VAS NEPOZNATA OSOBA I KAKO MOŽETE TAKVE LAŽI PISATI . . . jadni ste . . . Dugi je bio najbolja osoba koju sam ja poznavala u svome životu . . . da ste ga poznavali znali bi što pričam . . . a vama gospodine koji ste ove novinare jako lijepo oprali samo želim reći svaka čast na tome i na ovome što ste o Dugom napisali i da se držite jer on je sada jedan naš anđeo . . . bio je veliki anđeo i ostat će to zauvijek . . . pozdrav . . . DUGI POČIVAJ U MIRU BOŽJEM . . .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.