Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

Zagreb: U sudaru s teretnjakom poginuo motociklist

sudar
Tomislav Miletić/Pixsell
12.07.2010.
u 20:15

U nesreći koja se dogodila oko 18.35 u Branimirovoj ulici kod kućnog broja 121 sudarili su se kamion i motociklist.

ZAGREB - Nepoznati muškarac poginuo je oko 18.35 sati u Branimirovoj ulici ispred kućnog broja 121. U frontalnom sudaru s teretnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka motociklistu nije bilo pomoći. Iako je hitna pomoć odmah stigla na mjesto nesreće, liječnici su jedino mogli konstatirati smrt.

Nesreća se dogodila u prometnoj traci koja vodi prema istoku te je promet u tom smjeru bio otežan.

Komentara 7

OB
-obrisani-
16:48 13.07.2010.

Slušajte novinarčići kad već nešto pišete onda barem napišite istinu. Kao prvo n ije bio frontalni sudar, a kao drugo poginuo je \"Dugi\" jer mu je kamion karlovačkih oznaka presjekao put okrečući se preko dvostruke pune crte da bi išao na benzinsku punpu, a Dugi se vozio normalno u svom smjeru. Naletjevši na kamion koji mu se preprečio preko cijele trake se zalijepio u punoj brzini na njega, zatim se odbio od kamiona i ostao je visjeti na ovoj žutoj ogradi od auto-salona, te kad se spustio s ograde ( spuznuo) umro je. Ili pišite kako treba ili uopće ne pišite.

IV
ivan2308
18:11 13.07.2010.

Naravno...da lesinari imaju bolju prodaju od doticne vijesti,znali bi detalje o Dugome koji je izmedju ostalih zasluzan sto mogu da pisu u slobodnoj Hr.-Dugi pocivaj u MIRU GOSPODNJEM koji najbolje zna kako si dobar i veliki covjek bio...nazalost oni koji su najbolji njih GOSPODIN BOG zove k sebi.

D0
dado 08
13:04 22.07.2010.

dugi ili radovan bio je pravi čovjek i prijatelj koji je bio pripadnik policije,te su ga četnici zarobili,i pustili su ga samo zato što se zvao radovan!molim da se napiše ime tog časnog čovjeka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije