Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavko Kojić
Povratak na članak

Zagrebu i gradovima uzeli su 20 milijardi kuna i dali ih Todoriću

Kojić: Kako može Grad Zagreb triput dobiti priznanje da je proračun transparentan, a Bandić biti personifikacija netransparentnosti!?

Komentari 102

BO
bojuki1
13:00 17.07.2017.

Svaka čast ovom čovjeku, pravi istinski hrvatski ljevičar, branitelj, sve u članku savršeno objasnio, proračun Zagreba dobiva nagrade za transparentnost, proračun u suficitu, Zagreb gospodarski samo raste dok npr. riječki proračun svake godine ima deficit i gomilaju dugove, grad demografski propada, ali Obersnel je heroj tzv. ljevice jer Obersnel voli tita, zato ga dorh ne dira. Salonskim ljevičarima i šovinističkim jugoslavenima ne odgovaraju ovakvi ljevičari poput Kojića, za njih su takvi izdajnici i takve sdp ljevičari mrze više nego HDZ-ovce. Uvijek su se komunuisti najbrutalnije obračunavali s svojim bivšim komunistima. Uglavnom, SDP gubi i propada jer su se odrekli ovakvih ljudi. SDP je imao 12 tisuća članova 2009. godine u Zagrebu, a 2017. spali su na 6 tisuća članova i svega 3 tisuće aktivnih članova, u Zagrebu je SDP izgubio 205 mjesta u mjesnim odborima i gradskim četvrtima, zašto? Pa zato jer imaju šovinističko biračko tijelo, samo treba vidjeti komentare njihovih dežurnih komentatora o Kojiću, strašno. Evo, vidim da od 10 komentara, 6 dežurnih sdp komentatora pljuje i prodaju svoju izopačenu percepciju bez argumenata, vrijeđaju mu podrijetlo, strašno. Nema sdp budućnosti s takvim biračkim tijelom.

VL
ST
Stormbringer
12:25 17.07.2017.

Možemo se složiti s njim, ali apologeti poraženog režima (oni koji brane, opravdavaju) su većinom "ljevičari" koji brane poražene komuniste. Dakle ne mjenja se naziv trga pod pritiskom desnih "apologeta" nego pod pritiskom svakog normalnog čovjeka koji se ne želii sramotiti pred strancem. Živ nam bio.

VL
EL
EldersRealm
12:57 17.07.2017.

Srbin, dragovoljac domovinskog rata, antifasist koji Tita naziva pravim imenom - zlocinac! Takve jugonacionalisti i salonski ljevicari najvise mrze. Da je barem vise takvih!

VL
AC
accusator
13:38 17.07.2017.

Napokon je netko i s te 'lijeve strane' smjestio Broza tamo gdje spada, među zločince. Pohvalno je što to čini čovjek koji više nema potrebu oportuno se ikome uvlačiti u ... poradi nastavka karijere. No, podsjetio bih g. Kojića na činjenicu da nije samo država ta koja je svojim potezima 'filala' Todorića, ali istini za volju i druge naše trgovačkolančane 'todoriće'. Grad Zagreb će ove godine za pomoć umirovljenicima dati cca 100mil kn, za roditelje odgajatelje 126mil kn, za novorođenčad 80mil kn, za ZET karte 100mil kn, za udžbenike i prehranu u školama 70mil kn... itd (vmalo zaokruženi podaci iz akcijskog plana Grada za 2017 za socijalnu skrb).Skoro 500mil kn koje će primatelji te pomoći zasigurno potrošiti kod raznoraznih 'todorića'. Naravno, bilo bi mi drago kad bi i grad i država mogli izdvajati i više za naše siriomašnije sugrađane, a da ujedno porezne i druge službe učinkovitije sprječavaju nastanak 'todorića' svih vrsta.

VL
DO
dopizdilomi
12:52 17.07.2017.

Kojiću, i na plotu piše i statistički je sve u redu ali nitko ne postavlja pitanja zašto je sve najmanje četiri puta skuplje.

VL
PU
Pukovnik
12:26 17.07.2017.

Zbroji sve gradove i opcine i dodes do toga da su Hrvatsku dali u ruke Todoricu.

VL
CA
Cafa
14:17 17.07.2017.

17 godina je krao i brisao tragove, služeći klijentelističkom političaru kojem je jedini način za osvajanje vlasti kupovanje glasova.

VL
VE
vecehe
13:01 17.07.2017.

A tek kad se jos jedan Todoricev porez ( porez na nekretnine) krene skupljati za spas gazde..

VL
MA
Marinko2
12:59 17.07.2017.

Kakve veze ima ano je covjek Bosanac, Kamenjar ili vec sto ako radi savjesno i dobro svoj posao? Zasto samo siriti negativnost? Ajde da budemo konstruktivni! Da li je to moguce? Da li se mozemo dici na malo visu razinuu i reci nesto konstruktivno ?

VL
GE
genex
13:59 17.07.2017.

poruka za sve antifa i titoljupce.obzirom da postoji povijesna nedoumica da je tito iz kuće cvijeća, uopće onaj broz iz kumrovca,predlažem da se napravi DNA analiza njegovih ostataka s ostacima roditelja,pa da se za početak točno utvrdi radi li se o brozu iz kumrovca. koja bi to fora bila da nalaz bude negativan.neprocjenjivo.

VL
ZA
zagabria1
17:08 17.07.2017.

Ovaj čovjek pametno priča, što se tiče Agrokora potvrđuje da su svi upleteni znali da je to kriminalna družina. Svi uključeni su krivi a nitko nije uhapšen. Valjda će nekoga ipak prekršajnog goniti kada nađu vremena od porogona preko Facebooka i bakica koje prodaju sir uz cestu.

VL
Avatar liquidsky
liquidsky
14:04 17.07.2017.

Kojić i Bandić, stari drugovi. Obojica konvertiti, drukčije i ne bi išlo. Način na koji ovaj Bandićev najbliži suradnik brani svog poslodavca tipičan je za Bandićeve krugove. Izreci 15% istine, ostalo ne spominiji i naivan će, polupismen narod to prihvatiti kao cjelovitu istinu. Lukavo ali naivno, poslupismenih je srećom sve manje. Neka se Kojić još to malo drži "svog" proračuna i transparantnosti njegovog službenog korištenja, a skrivene radnje neka prepusti "institucijama da rade svoj posao", kako je to njegov Gazda pretvorio u frazu misleći da je nedodorljiv.

VL
DI
Diesel
13:11 17.07.2017.

Nikad nitko u povjesti nije sje*ao svoj vlastiti narod kao domoljubi svoj. Sve su u zemlji razvalili.

VL
NE
Neutralac
21:36 18.07.2017.

I ja bih bio ljevicar da da oni izbace 1) yugo nostalgiju 2) Tita 3) region 4) lazni antifasizam 5) trazenje tzv ustasha okolo 6) partijske navike iz proslosti 7) slavljenje svega i svacega iz drugog svj rata 8) izbacitiugog svj rata 8) izbaciti partiju iz naziva 9) uvesti hrvatski u naziv.........

VL
LA
Latz
14:18 17.07.2017.

To što on administrira proračun ne daje informaciju o tome kako su sklapani poslovi niti on u njih ima uvid. Računovođa ne dogovara poslove; kakve veze onda ima njegova ocjena transparentnosti -- da, u proračunu piše što je isplaćeno i za što, a je li to stvarno tamo otišlo on jednostavno nema pojma....

VL
DU
Deleted user
06:16 18.07.2017.

Vrlo jednostavno govori zapravo o jednoj vrlo perfidnoj pljački građana RH, pogotovo Zagrepčana! A sve je počelo jednog dana kada su promijenili IME " mjesne zajednice u mjesne odbore"!? Čini se ništa posebno, no u to su vrijeme na žiro-računima, mnoge od tih mjesnih zajednica, imale i po više milijuna kuna, od do tada još postojećeg "Mjesnog samo doprinosa"!? Promjenom imena MZ u Mjesne Odbore, nastala je mogućnost da se otuđi jako velik novac iz računa MZajednica! Prebačen prvo u grad pa, kako veli Kojić u Državnu blagajnu? I to se ne zove "pljačka", samo tako uzeti novac građana! Što se tiče Tita, posthumno ste optužili čovjeka bez da stavite originalne dokumente na stol i tada optužiti nekoga, pa makar i mrtvoga da je učinio ni sam ne znam koliko naredbi za ova i ona ubojstva! Rekla, kazala priče se u demokraciji ne mogu priznati kao dokaz, jer se i sam Kojić rodio iza 2. Sv. rata? Nitko ne pita crkvu što to ona u zadnjih 27. godina uči našu mladost na vjeronauku, o fašizmu i Ustaštvu? Građani su mogli primjetiti da se počeo u zadnjih par godina krize javljati "neke nove, mlade ustaše" kojima se čak odobrila i stranka iako smo Antifašisti po Ustavu? Zašto se to tolerira samo tako, stvarno ne znam! U Njemačkoj bi momentalno rastjerali takve, a što RH radi? Iako se vjerojatno zna tko je nacrtao svastiku, neće se reći, itd itd! Smatram da nam je apsolutan krivi smjer u kojem idemo!?

VL
IB
iva.begovic
15:01 17.07.2017.

Lijepo zbori, jednostavno i sočno, baš po bosanski, al nit je Zagreb pola Hr, kako reče, niti mu je što drugo za vjerovati. Prilagodljiv je maksimalno, kako samo prikladno sada proziva Todorića, a do nedavno sigurno mu se klanjao. I zahvaljivao na jabukama koje je ovaj donirao u Bandićevoj kampanji. Ozbiljno se pitam što je to u Bosni, jel u zemlji ili u zraku, da su ljudi odande, kako da kažem, "prilagodljivi". Kao da su od vode, u koju ih posudu staviš oni poprime oblik.

VL
SN
Snasasasalasa
22:01 17.07.2017.

Ne placi Kojicu, Tvoji i Bandicevi djepovi su puni.

VL
KS
Ksantipa
15:24 17.07.2017.

Dosta je bilo uopćavanja. Danas je bitno tko, kada i zašto? Jer onaj tko je dao, on je i dobio, bilo u kom vidu. prema tome, ove uzajne veze i podrške su jake. Puno bi ih se moralo odseliti ili pobjeći da Todorić zaviri u svoju "tekicu" i privatne račune, u zadnjih 25 godina.

VL
2F
2fast4u
14:27 17.07.2017.

zašto je Todorić helikopterom pobjegao u Švicarsku nakon što je Bandić uhapšen?

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.