Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
123 2°C
  • bojuki1:

    Svaka čast ovom čovjeku, pravi istinski hrvatski ljevičar, branitelj, sve u članku savršeno objasnio, proračun Zagreba dobiva nagrade za transparentnost, proračun u suficitu, Zagreb gospodarski samo raste dok npr. riječki proračun svake godine ima deficit i gomilaju dugove, grad demografski ... prikaži još! propada, ali Obersnel je heroj tzv. ljevice jer Obersnel voli tita, zato ga dorh ne dira. Salonskim ljevičarima i šovinističkim jugoslavenima ne odgovaraju ovakvi ljevičari poput Kojića, za njih su takvi izdajnici i takve sdp ljevičari mrze više nego HDZ-ovce. Uvijek su se komunuisti najbrutalnije obračunavali s svojim bivšim komunistima. Uglavnom, SDP gubi i propada jer su se odrekli ovakvih ljudi. SDP je imao 12 tisuća članova 2009. godine u Zagrebu, a 2017. spali su na 6 tisuća članova i svega 3 tisuće aktivnih članova, u Zagrebu je SDP izgubio 205 mjesta u mjesnim odborima i gradskim četvrtima, zašto? Pa zato jer imaju šovinističko biračko tijelo, samo treba vidjeti komentare njihovih dežurnih komentatora o Kojiću, strašno. Evo, vidim da od 10 komentara, 6 dežurnih sdp komentatora pljuje i prodaju svoju izopačenu percepciju bez argumenata, vrijeđaju mu podrijetlo, strašno. Nema sdp budućnosti s takvim biračkim tijelom.

  • Stormbringer:

    Možemo se složiti s njim, ali apologeti poraženog režima (oni koji brane, opravdavaju) su većinom "ljevičari" koji brane poražene komuniste. Dakle ne mjenja se naziv trga pod pritiskom desnih "apologeta" nego pod pritiskom svakog normalnog čovjeka koji se ne želi ... prikaži još!i sramotiti pred strancem. Živ nam bio.

  • EldersRealm:

    Srbin, dragovoljac domovinskog rata, antifasist koji Tita naziva pravim imenom - zlocinac! Takve jugonacionalisti i salonski ljevicari najvise mrze. Da je barem vise takvih!

Još iz rubrike Vijesti

Tomislav Baturina
2
'I sada se naježim'

Nestali pilot bio je najbolji u generaciji, evo što je tada govorio

Kod Zlarina se srušio vojni helikopter Kiowa Warrior
PAD HELIKOPTERA

Milanović, Plenković i Grabar-Kitarović izrazili sućut obitelji poginuloga pilota

5
Koronavirus u Kini
ISPRAVILI SE

WHO podignuo prijetnju koronavirusa na "povišenu"

2