Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prognoza

Zagreb se u petak ipak neće zabijeljeti od snijega

'24.08.2009.,Zagreb - Trg bana Jelacica , tramvajska stanica pomaknuta zbog radova u Ilici Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
Autori: ih/VLM, mvi/VLM
18.10.2011.
u 08:34

Iako će i te kako zahladnjeti, iz Državnog hidrometeorološkog zavoda javljaju da će pasti tek nekoliko pahulja snijega.

Svi koji se raduju zimskim radostima zbog najavljenih prvih pahulja za petak, bit će razočarani. Iako će i te kako zahladnjeti, Zagreb se još neće zabijeljeti. Iz Državnog hidrometeorološkog zavoda javljaju da će pasti tek nekoliko pahulja snijega, u gorju moguće i više.

Hladna fronta brzo će nas zaobići, tako da ni dnevna temperatura od šest Celzijevih stupnjeva neće potrajati. Iako će temperatura tek lagano porasti, možemo pospremiti ljetnu odjeću i izvući šalove i kape. Nakon rekordno toplog rujna i relativno toplog listopada, nagli skok u "zimsko" vrijeme neće odgovarati meteoropatima.

Srijeda nam donosi pokoji oblačak, ali prema prognozi ipak pretežno sunčano vrijeme sa srednjom temperaturom od 12 Celzijevih stupnjeva. U četvrtak možemo očekivati snažnu naoblaku uz znatne količine kiše, a nakon "snježnog" petka vikend bi trebao donijeti nešto bolje vrijeme.

Za subotu se predviđa promjenjivo oblačno uz malu količinu kiše, a nedjelja bi, iako oblačna, trebala biti bez padalina.

Komentara 8

AR
argo
13:56 18.10.2011.

Sutra ce temperatura biti oko 20 celzijevaca. U cetvrtak i petak oko 12. Zabijeliti bi se moglo nakratko u noći s četvrtka na petak, ali nema neke šanse da se taj bijeli pokrivač zadrži dulje od 30 sekundi, barem kad je o Zagrebu riječ...

Avatar Golum
Golum
20:09 18.10.2011.

vi nemate pojma šta će te napisati......hoće se zabijeliti, pa se neće zabijeliti......daj pišite provjerene informacije....ni ovi što to prognoziraju nisu bolji....kao bitno što će u ZG pasti snijeg........ima i važnijih tema

OB
-obrisani-
12:02 18.10.2011.

joj to bi bilo genijalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije