Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagreb: Pijan istukao dječake na igralištu

01.11.2008.
u 14:27

Slavko V. (73) sumnjiči se da je u petak oko 16 sati napao dvojicu dječaka (11, 10) na igralištu Osnovne škole “Braće Radić” u Ulici Šenoine Branke u Novom Zagrebu te da je nešto kasnije pokušao ubiti oca 11-godišnjaka. Dok su se dječaci igrali na igralištu prišao im je i počeo vikati na njih, a zatim je zgrabio drvenu letvu i udario obojicu.

Jedan od dječaka (11) otišao je kući i ispričao ocu (39) što se dogodilo. Otac i sin vratili su se na igralište. Kada su pronašli Slavka zabrinuti otac želio je znati zašto je napao dječake.

Slavko je iz jakne izvukao revolver i želeći ubiti oca pucao prema njemu. Na svu sreću revolver je bio samo plašljivac kojim je uspio opaliti u prazno, a napadnuti otac uspio mu ga je oduzeti nakon čega je sa sinom krenuo kući.

Razljućeni Slavko ipak nije odustao nego je oca i sina dočekao na raskrižju Botinečke ulice i Ulice Đuke Begovića gdje je metalnim lancem s lokotom udario oca po vratu.

Nedugo nakon toga na raskrižje su došli policajci koji su Slavka odveli u policijsku postaju gdje mu je kasnije izmjereno 1,76 promila alkohola u krvi, a 11- godišnji dječak odvežen je u Kliniku za dječje bolesti gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Neslužbeno saznajemo da mu je od udarca letvom slomljen prst na ruci.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije