Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Zagreb: BMW usmrtio pješaka koji je pretrčavao cestu

poginuo pješak (1)
Foto: Rober Anić/PIXSELL
1/3
Autori: mav/VLM, mač/VLM
03.10.2010.
u 13:20

Očevici su čuli snažan udarac nakon čega su se okupili oko mjesta nesreće te tvrde kako se radi o muškarcu.

Nepoznati pješak poginuo je oko 12.30 sati kod podvožnjaka na križanju Zagrebačke avenije i Omiške ulice. Dok je pretrčavao cestu, na nesretnog muškarca naletio je BMW, a od siline udarca pješak je na mjestu preminuo.

Očevici nesreće tvrde da su čuli samo tup udarac i odmah pohitali prema muškarcu koji je ležao na cesti, a zbog policijskog očevida prilaz podvožnjaku iz smjera zapada bio je zatvoren.

Dan prije u prometu je život izgubio i Ante Ljubičić (42). U subotu oko 15.50 sati vozio je zastavu 750 Ulicom Stjepana Fabijančića u Velikoj Gorici u smjeru sjeverozapada. Iz nepoznatog je razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i frontalno se sudario s VW golfom koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Iako ga je vozač golfa pokušao izbjeći kočeći i naglo skrećući udesno, to mu, na žalost, nije pošlo za rukom. Ljubičić je preminuo na mjestu. Njegovo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, a promet Fabijančićevom bio je obustavljen.

 

Komentara 16

Avatar kolo12
kolo12
16:10 03.10.2010.

Na mobitelu je bla ,bla i bla,,,,i onda tup ,joj tres,,,,,,,,nek traže snimku i na snimki će se čuti tup tres joj.....

DU
Deleted user
17:36 03.10.2010.

bmw? kao da zeli reci nesto negativno protiv luksuznih auta. prilicno svejedno koje vrste je auto bilo, istraga ce pokazati da li je bio unesreceni ili vozac kriv. ali to nikako ne moze biti bmw. jer on sigurno nije imaoao tu namjeru. ukoliko se dokaze da ne spada u grupu ovih koji su prozvani u radionicu:-)

Avatar kolo12
kolo12
16:12 03.10.2010.

100%

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije