Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Zagorje: Preminula i treća žrtva stravične nesreće na pruzi

vlak (1)
Foto: PIXSELL
1/3
24.07.2010.
u 23:51

Automobil u kojem su se nalazile četiri mlade djevojke, na nezaštićenom željezničkom prijelazu nedaleko željezničke stanice podletio je pod lokomotivu

Preminula je i treća žrtva naleta lokomotive na auto u kojem su bile četiri djevojke. Jučer popodne u bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu preminula je devetnaestogodišnja Ana Đunđek iz Jakovlja.

U teškoj su prometnoj nesreći u subotu navečer u 21.50 na pružnom prijelazu u Poznanovcu smrtno stradale dvije 21-godišnje djevojke, vozačica Ana Lešković i putnica Mateja Lešković iz Huma Stubičkog, odakle je bila i treća djevojka, suvozačica Sabina Korman (24), koja je prošla s lakšim ozljedama, te je zadržana na liječenju u Općoj bolnici Zabok. Četvrta djevojka Ana Đunđek (19) iz Jakovlja zadobila je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život, te je prevezena u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu. Na njih je u opel corsi naletjela lokomotiva bez vagona.

http://www.vecernji.hr/vijesti/umjesto-proslave-rodendana-smrt-pruzi-treca-djevojka-kriticno-clanak-171635

Komentara 53

OB
-obrisani-
00:20 25.07.2010.

Strava! Nije dosta što nas stranci kolju nego se i mi moramo sami ubijati! Iskrena sućut obiteljima...

Avatar sultan46
sultan46
01:59 25.07.2010.

Meni nikako jedno nije jasno,,svi politicari kupuju nove aute na drzavni racun leta avionima ne neke besmislene sastanke i jos puno toga a da nemaju novaca da se stave rampe na mjesta gdje ih jos nema....

MM
mikic-mikic
15:40 26.07.2010.

Pretužno je gledati rodbinu i prijatelje kako pale svijeće. Nisu cure ni počele život. Iskrena sućut obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije