Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE NIKICI JELAVIĆU

Zagorec: Nisam rekao da je Petrač naručio i platio Sliškovo ubojstvo

zagorec
Goran Stanzl/PIXSELL
11.11.2009.
u 10:41

Zagorec tvrdi kako se s Kovčom susreo samo jednom i da je Kovčo tada spomenuo kako se zna tko stoji iza ubojstva, ali da se svi boje i ne žele ništa reći.

Upoznao sam Miju Kovču u jesen 2007. preko jednog poznanika iz Dalmacije. Taj moj poznanik me molio da se nađem s njim jer je imao nekih problema oko poslovnih prostora u Zagrebu. Niti prije niti poslije toga nisam ga vidio ni čuo, a on je samo u jednom trenu rekao spomenuvši Sliška kako se zna tko stoji iza toga, ali da se svi boje i ne žele ništa reći - kazao je danas general Vladimir Zagorec svjedočeći na suđenju Nikici Jelaviću.

Kada mu je sutkinja predočila Kovčin iskaz u kojemu je Kovčo kazao da mu je Zagorec rekao kako je Sliškovo ubojstvo naručio i platio Petrač, on je to opovrgnuo.

Jelaviću se treći put sudi zbog četiri pokušaja ubojstva (Vjeke Sliška i Jurja Dodića 1995. te Sliška i Ivice Bertića 1999.) te ubojstva nevinog građanina Zorana Dominija. Na prethodna dva suđenja Jelavić je bio oslobođen, a Zdravko Šiškić koji je na suđenju u Remetincu bio zaštićeni svjedok broj 2, jučer je znatno promijenio svoj iskaz.

- Prije svega napomenuo bih da je onaj iskaz, u onoj dvorani u Remetincu, bio cirkus. Ništa nije bila istina, sve je bilo iz pete, šeste ruke, rekla-kazala. Ništa od onoga što sam iskazivao u toj dvorani nije bila istina, apsolutno ništa.Tamo je 90 posto svjedoka govorilo laži – kazao je jučer Šiškić.

Suđenje se nastavlja u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 12

ME
melinda
14:45 11.11.2009.

Zar ovu lopuzu zagorca jos nisu objesili pa takve u svijetu osuduju na dozivotnu robiju ili vjesanje

VU
Vukovar91
20:19 11.11.2009.

Na jednoj strani istinski domoljubi.... Na drugoj strani istinski LOPOVI I PROFITERI !!!! Mozda nesto novo kod nas Hrvata ? Tudjmane dolazi i sudi antihrvatskoj bagri.

VU
vucko
13:01 11.11.2009.

Na sudu svjedok polaze zakletvu da ce govoriti istinu optuzeni ne,ima pravo da se brani lazima !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije