Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hristijan Mickoski:
Povratak na članak

'Zaev je dao argumente Makronu da blokira Makedoniju'

Naš je koncept ne antikvizaciji i ne sjeverizaciji Makedonije, već veliko da makedonizmu, najavljuje čelnik oporbe u Skoplju

Komentari 3

WI
winminniania
14:07 07.11.2019.

Ni jedna od tih islamskih i poluislamskih zemalja nece uci u Europsku uniju isto kao ni Turska. Osim toga oni se raspadaju, tako da svakako nece uci.

VL
TO
Toni66
14:07 07.11.2019.

Zaev je dao argumente Makronu da blokira Makedoniju' To nje ucijena to njie mješanje u unutarnje stvari jedne države to nije ucijena to je demonkracija to smo mi EU majstori .... Kad ćemo izbaciti Španiju iz EU koja ne poštujeje ludska prava na odcjeplenje kao što to uživa Kosvo ! *****

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.