Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrznuli se od straha

Zadrijemali na travi. Ovakvo buđenje nisu očekivali

spavaju na travi
Foto: Screenshot
1/2
05.08.2019.
u 17:16

Na snimci koja kruži internetom vidi se kako dvojici muškarca koji spavaju na travi prilazi mladunče medvjeda

Zaspati na plaži nije uvijek najpametnije. Pogotovo ako se nalazite na Kamčatki koja je stanište 24.000 medvjeda.

U to su se uvjerila dvojica muškarca koja su zadrijemala na plaži Khalaktyr na ruskom poluotoku, a snimili su ih turisti.

Na snimci koja kruži internetom vidi se kako dvojici muškarca koji spavaju na travi prilazi mladunče medvjeda. Medvjed je ponjuškao muškarca i stao mu na nogu te ga pritom probudio.

Muškarac se trgnuo i istoga trena skočio u zrak te počeo buditi svoga prijatelja. Jednako kao i muškarci i medvjedić se uplašio pa je brzo pobjegao.

Srećom, bila je riječ o mladunčetu, a majke nije bilo u blizini. Ove godine na tom poluotoku poginulo je dvoje ljudi zbog napada medvjeda.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
maklin
18:38 05.08.2019.

Video je namješten, tko to ne vidi slijep je. Mali medvjed dolazi do čovjeka koji između nogu ima očito hranu s kojem su ga namamili tamo i onda se ova(j) kao u šoku digne. Zašto bi inače iz nekog kutka ovaj treći snimao. Znači čisti FAKE.

Avatar roker
roker
23:40 05.08.2019.

Namještaljka.. Loša gluma

Avatar Idler 3
Idler 3
09:39 06.08.2019.

Pravo mladunče bi mam uteklo, a ak bi još skiknulo ova dva bi oborili rekord Usaina Bolta jer bi znali kak sljedeća dolazi - mama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije