Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisvojila novac

Zadranka protupravno prisvojila novac od utrška trgovine

bomba
Arhiva VL
26.05.2010.
u 11:03

Zadraku se sumnjiči da je novac od utrška prisvajala u razdoblju od siječnja do rujna 2009. godine i da je poduzeće oštetila za 83.657 kuna.

ZADAR - Zadarska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom sa zadarskog područja koju se sumnjiči da je počinila kaznena djela pronevjere i krivotvorenja službene isprave.

Policija je utvrdila da je 33-godišnjakinja u svojstvu odgovorne osobe trgovine Ragusa trade u Zadru u vlasništvu poduzeća iz Dubrovnika u razdoblju od siječnja do rujna 2009. godine protupravno prisvojila novac od utrška trgovine. Novac nije položila na poslovni račun poduzeća već ga je zadržala za sebe. Osim toga, lažno je ispunjavala bankovne uplatnice te tako poduzeće oštetila za iznos od 83.657 kuna.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije