Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZETA OPREMA ZA UZGOJ

Zadranin uhićen s 2,2 kilograma marihuane

Šibenik: Policija održala konferenciju povodom zapljene droge i oružja
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
26.01.2021.
u 09:53

Protiv 61-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 61-godišnjakom kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, od njega je jučer tijekom kriminalističkog istraživanja oduzeta oprema za uzgoj konoplje, 11 zelenih stabljika konoplje, oko 2 187,6 grama osušenih listova i grana konoplje te oko 6 grama cvjetnih vrhova marihuane.

Protiv 61-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:02 26.01.2021.

Dajte to više legalizirajte, počnite puniti proračun od legalne prodaje i uzgoja, a policija i sudstvo neka se bave ozbiljnim kriminalom!

DU
Deleted user
12:06 26.01.2021.

trebalo je to odavno legalizirati....

BA
babovac
10:21 26.01.2021.

Jad i bijeda čime se policija bavi, a od stvarnog kriminala okreću glavu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije