Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE TO PUTEM MAILA

Zadranin policiji prijetio zoljom, a sucu vožnjom u “portapaku”

Županijski sud u Zadru
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
06.04.2020.
u 13:23

DORH je naveo kako su predložili sucu istrage određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 3. travnja 2020. ispitalo privedenog državljanina Republike Hrvatske (1984.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom jer od 2. do 23. siječnja 2020. u Zadru, u više navrata, koristeći se lažnim pseudonimom, putem e-maila uputio tajništvu jednog pravosudnog tijela dopis u kojem je naveo da će zoljom gađati ulaz jedne policijske postaje i da će jedan sudac jednog županijskog suda završiti u portapaku. 

- Osnovano se sumnja da je potom putem e-maila uputio prijeteće riječi jednoj pravosudnoj dužnosnici, te naveo da ako završi u zatvoru "da nitko u policiji neće biti pomilovan". 

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela - istakli su iz Dorha. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:54 06.04.2020.

Konačno glas razuma

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:38 06.04.2020.

Portapak, radio, ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije