Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okršaj u kafiću

Zadranin otkrio što mu je rekao Daruvarac

Zadar: Privođenje Darka Kovačevića Daruvarca sucu istrage
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
02.04.2019.
u 10:50

Htio sam sjesti s prijateljima za stol. U tom trenutku Daruvarac mi je prišao s leđa i gurnuo me. Poletio sam preko dva stola i pao na pod...

Darko Kovačević Daruvarac, nakon sukoba s 24-godišnjim mladićem u jednom zadarskom kafiću, ponovno je završio u pritvoru. Određeno mu je 30 dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Mladić je o sukobu s Daruvarcem progovorio za Zadarski list.

– Prolazio sam automobilom i vidio svoje prijatelje kako sjede na terasi kafića. Pozvali su me da im se pridružim. Parkirao sam auto kod marine i pješke krenuo prema kafiću. Kad sam došao do njih, a bilo ih je petero za stolom, htio sam uzeti slobodnu sjedalicu sa susjednog stola da bih mogao s njima sjesti. U tom trenutku Daruvarac mi je prišao s leđa i gurnuo me. Poletio sam preko dva stola i pao na pod – ispričao je Zadranin te dodao:

– Podignuo sam se s poda i posegnuo za stolcem. Htio sam se braniti, ali tada sam pomislio: ako ga udarim, upast ću u probleme. U istom trenutku jedan moj prijatelj je skočio i zaustavio me, a s druge strane Daruvarca je sprečavao njegov prijatelj. Oni su sjedili za stolom udaljenim od našeg nekoliko metara, tri-četiri stola na krcatoj terasi. 

Zadar: Privođenje Darka Kovačevića Daruvarca sucu istrage
1/15

Priča kako ga je Daruvarac cijelo vrijeme vrijeđao.

– Je**t ću ti ja majku', rekao mi je. Pitao sam ga zbog čega. Zbog onoga što sam pisao o njemu na Facebooku, rekao mi je. A ja sam na jednom portalu, ispod teksta koji je govorio o Daruvarcu, napisao parafrazu stihova Mile Kitića. Kitić naime pjeva ''udara u glavu kao šampanjac'', a ja sam napisao ''udara u glavu kao Daruvarac''. Po toj logici, rekao sam mu, trebao bi tući sve ljude po ulici, jer nema onoga tko nije osudio njegovo nasilno ponašanje prema bivšoj djevojci.

Zadranin dodaje kao je Daruvarcu poručio da nije normalan.

– On mi je na to rekao ''ka**t ću te u bulju''. Odgovorio sam mu da nismo u Srbiji i da ovo nije '91., da mi ne može takve stvari govoriti, a on mi je na to rekao: ''Ajde pi*ko, zovi policiju''. Kazao sam mu da se jedino tako može problem s njim riješiti. On se odmaknuo, a ja sam nazvao policiju i prijavio što mi je napravio i što mi je rekao. Međutim, čim sam poklopio, nije prošla ni minuta, on je doznao da sam ih zvao. Došao je do svog auta s prijateljem i prije nego što su krenuli dobacio mi je: ''Znači, zvao si policiju.''

Video - Darko Kovačević Daruvarac priveden na ispitivanje

Mladić je ispričao i kako se ranije sukobio s Daruvarcem.

– Prije pet-šest godina u jednom kafiću na Poluotoku opalio mi je šamar jer sam bio u dobrim odnosima s jednom njegovom bivšom djevojkom. Ljubomorno me ispitivao što ja imam s njom, a mi smo bili frendovi i znali smo se povremeno družiti. Ispitivao me 20 minuta što ja radim s njom i na kraju me je udario u lice. Od tada do nekidan nismo imali nikakvih kontakata – kazao je dodavši kako taj slučaj nije prijavio policiji.

Komentara 12

MU
Muncimir
11:07 02.04.2019.

Šta se čeka? Da nekog još i ubije? Za takvog ima samo jedna kazna ...

SM
san.martino
13:17 02.04.2019.

Ti razni daruvarci,stojanovici,radici priznaju samo zakon metka! Metka u njihovo celo!

PR
PrimoracRi
14:03 02.04.2019.

Taj bosanc će kad tad loše završit. Lik je magnet za kavgu,ali kad naleti na pravog barabu biti će mu kasno. Tada ga ni milicija neće spasit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije