Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDER

Zadranin (50) vozio s čak 2,68 promila alkohola, prespavao u policiji pa odveden na sud

Policija
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/2
22.03.2021.
u 15:29

To je najveća koncentracija alkohola utvrđena tijekom provođenja kontrole prometa tijekom vikenda

U nedjelju, 21. ožujka u 00.10 sati u Ulici Put Pudarice u Zadru, prilikom kontrole prometa policijski službenici su zaustavili 50-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom Mercedes zadarskih registarskih oznaka i pod utjecajem alkohola od 2,68 promila, a što je najveća koncentracija alkohola utvrđena tijekom provođenja kontrole prometa tijekom vikenda.

Vozač je smješten u službene prostorije policije do otrježnjenja nakon čega je prekršajno sankcioniran zbog počinjenog prekršaja  iz čl. 199. st. 2.  Zakona o sigurnosti prometa na cestama - istakli su iz zadarske policije.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
20:44 22.03.2021.

Ovi naši rekorderi samo sramote svoj kraj. Oni zagorski u pravilu su oko 5 promila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije