Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHITILI GA

Zadranin (50) spolno zlostavljao dijete, podignuta je optužnica

School Reopen During Covid-19 - Lille
Foto: Sebadelha Julie/ABACA/PIXSELL
1/2
12.03.2021.
u 20:01

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 12. ožujka 2021., nakon provedene istrage, podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1971.) zbog počinjenja kaznenih djela protiv spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta mamljenjem djece za zadovoljenje spolnih potreba spolnom zlouporabom djeteta mlađeg od petnaest godina i spolnim uznemiravanjem.

- Okrivljeniku se stavlja na teret da je navedena kaznena djela počinio sredinom svibnja 2020. godine i 15. siječnja 2021. u jednom mjestu pored Zadra na štetu djece.

U optužnici je predloženo da se protiv okrivljenika produlji istražni zatvor - istakli su iz DORH-a.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije