Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovro Kuščević

'Zadovoljni smo rješenjem Ustavnog suda, Vlada je napravila dobar posao'

Lovro Kuščević
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.01.2019.
u 13:47

Na Hrvatskom saboru je sada odluka postoje li uvjeti za raspisivanje traženih referenduma o poništavanju Istanbulske konvencije i izmjenama izbornog zakonodavstva, dodao je

Ministar uprave Lovro Kuščević izjavio je danas da je zadovoljan rješenjem koje je donio Ustavni sud, kojim su odbijeni zahtjevi referendumskih inicijativa. 

"Zadovoljni smo rješenjem Ustavnog suda, ono pokazuje da je Vlada napravila dobar i transparentan posao", kazao je Kuščević nakon što je Ustavni sud danas odbacio zahtjeve referendumskih inicijativa "Istina o Istanbulskoj" i "Narod odlučuje".

Na Hrvatskom saboru je sada odluka postoje li uvjeti za raspisivanje traženih referenduma o poništavanju Istanbulske konvencije i izmjenama izbornog zakonodavstva, dodao je.

Pogledajte i video predaje potpisa:

Komentara 26

Avatar dpejakovic
dpejakovic
15:10 21.01.2019.

Komunističku partiju desno krilo treba po krilima!

BA
bakulušić
14:28 21.01.2019.

Kako se zove ona agencija koja, nakon izbora, pomaže komunističkoj i partizanskoj djeci da ostanu na vlasti?

BA
bakulušić
13:56 21.01.2019.

Nakon svega, nadajmo se da će i birači na izborima obaviti dobar posao te gospodinu Kuščeviću poručiti što misle o njegovu i njihovu poslu. I skinuti mu lukavi osmjeh sa lica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije