Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istječe rok

Zadnji dan za prijave u popis birača uoči EU izbora

Glasanje na referendumu (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
03.04.2013.
u 09:14

Ministar uprave Arsen Bauk je poručio da građani koji ne znaju gdje će biti na dan izbora mogu dobiti i takozvanu žutu potvrdu s kojom mogu glasovati u bilo kojem mjestu u Hrvatskoj

U srijedu istječe rok u kojem građani, uoči izbora za Europski parlament koji su za 11 dana, mogu provjeriti podatke u registru birača, upozorava HRT.

Ministar uprave Arsen Bauk je poručio da građani koji ne znaju gdje će biti na dan izbora mogu dobiti i takozvanu žutu potvrdu s kojom mogu glasovati u bilo kojem mjestu u Hrvatskoj. Ako pak tu potvrdu izgube, neće moći glasovati nigdje jer bi inače bilo mogućnosti zlouporaba, upozorio je ministar koji je kazao da će Ministarstvo uprave uskoro objaviti ukupan broj birača.

>>Izbori za Europarlament: Počela utrka za plaću od 8000 eura

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije