Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni dileri

Zadarska policija zaplijenila više od četiri kilograma marihuane

trava
Dino Stanin/PIXSELL
01.04.2010.
u 08:40

Zadarska polciija uhitila ječetiri osobe koji su otprije pozanti zbog zloporabe droge.

ZADAR - Baš u trenutku dok su trojica Zadrana i jedan Zagrepčanin vagali i pakirali oko 4,3 kilograma marihuane prekjučer poslijepodne u kuću u zadarskom naselju Arbanasi uletjela je policija. Uslijedila su uhićenja prilikom kojih je pronađeno i 12.000 kuna za koje se vjeruje da su zarađeni od preprodaje opojnih droga.

- Procijenjuje se da bi zaplijenjena droga na narko tržištu imala vrijednost od oko 200.000 kuna. U ovom slučaju nastavljamo aktivnosti i moguće je dokazivanje još nekih kaznenih dijela - rekao je zamjenik načelnika PU Zadarske Ivan Gambiraža, te dodao da se još istražuje odakle je droga stigla u Zadar.

Policija je potvrdila da su uhićeni Mauricio Stipčević (47), Pino Jelenković (27) i Dino Nikpalj (27) iz Zadra, te Marko Morić (32) iz Zagreba. Trojica uhićenih su već od ranije policiji poznati po zlouporabi droga, dok je jedan poznat po izvršenjima teških krađa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije