Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zadar uređuje Trg Petra Zoranića i Poljane Ivana Pavla II.

zadar
Arhiva VL
21.11.2009.
u 12:37

Vrančić je tom prilikom obećao kako će za iduću turističku sezonu financirati uređenje dvaju trgova, Poljane Ivana Pavla II. i Trga Petra Zoranića. Sredstva će osigurati iz proračuna za iduću godinu.

Iako se zadarski gradonačelnik Zvonimir Vrančić ovoga ljeta ispričavao građanima te izjavljivao da će grad Zadar zbog manjka financija u blagajni kojeg je zatekao dolaskom na gradonačelničko mjesto odustati od važnih projekata poput uređenja Trga Petra Zoranića, tu je informaciju danas oporvgnuo prilikom dodjele priznanja "Nasmiješeno sunce" najuspješnijim djelatnicima za razvoj turističke sezone.

Vrančić je tom prilikom obećao kako će za iduću turističku sezonu financirati uređenje dvaju trgova, Poljane Ivana Pavla II. i Trga Petra Zoranića. Sredstva će osigurati iz proračuna za iduću godinu pa bi do početka turističke sezone uredili Poljanu Ivana Pavla II kako bi nakon sezone počeli s radovima na uređenju Trga Petra Zoranića.

Trg Petra Zoranića, po riječima gradonačelnika Vrančića, bio bi dovršen do početka 2011. godine. On će biti popločan kamenim pločama, a arheološke iskopine koje se nalaze na trgu bit će pokrivene sa staklenim pločama, osvjetljene i prezentirane za razgledavanje. 

Komentara 1

JA
japa
14:35 21.11.2009.

A tko je taj Petar Zoranić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije