Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobjednička vojska
Povratak na članak

Začetak Oružanih snaga RH bili su prvi hrvatski redarstvenici

Na tečaj na Policijsku akadmeiju 5. kolovoza 1990. godine krenulo je 1700 polaznika

Komentari 1

Avatar Svarog
Svarog
13:16 31.05.2020.

Žalosno je trenutno stanje naše hrvatske vojske koju su u vrlo teško stanje doveli nesposobnost, nebriga, nerad i neznanje naših političkih elita. Vojska je to koja praktički više nema ratno zrakoplovstvo i koja nije bila u stanju nabaviti čak nii respektabilniji sustav protuzračne obrane, nesreće HRZ već su postale standardna stvar a ništa bolje nije ni u slučaju kopnene vojske gdje imamo jedva kakvih 70 vrlo zastarjelih tenkova, mornarice gdje već dugo nije izgrađen nijedan značajniji vojni brod itd. Žalosno jer daleko je to od one vojske s mimohoda na Jarunu 1995. tik uoči pobjedonosne Oluje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.