Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
K. Grabar Kitarović

'Zabrinuta sam za stanje u Hrvatskoj. Građani kopaju po kantama za smeće'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
17.06.2014.
u 15:35

Ja neću šutjeti, bit ću aktivna i u kampanji i nakon nje. Ulazim u kampanju kako bih vratila ljudima ponos i dostojanstvo, želim da moja djeca žive u Hrvatskoj kakvu svi zaslužujemo, istaknula je Grabar Kitarović

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović danas je u Dubrovniku komentirala svoju kandidaturu za predsjednicu države, ali i posljednje izjave aktualnog predsjednika RH Ive Josipovića.

– Već duže sam zabrinuta. Hrvatska tone u gospodarsku krizu. Građani kopaju po kantama za smeće, a moram vam reći da nikada nisam mislila da ću morati ostavljati hranu u čistim vrećicama uz kante za smeće, da ljudi ne bi kopali po kantama na taj način i umanjivali svoje ljudsko dostojanstvo – kazala je Grabar Kitarović, javlja Dubrovački list. Odbila je komentirati Josipovićevu izjavu kako "njezinoj slici fali ton".

– Kampanja još nije počela i tada ću vrlo jasno iznijeti stavove i program. Predsjednik nema poluge izvršne vlasti, ali postoji niz načina na koje mora voditi brigu o interesima države i naroda. Ja neću šutjeti, bit ću aktivna i u kampanji i nakon nje. Ulazim u kampanju kako bih vratila ljudima ponos i dostojanstvo, želim da moja djeca žive u Hrvatskoj kakvu svi zaslužujemo – istaknula je Grabar Kitarović. Pojasnila je i da ne gleda na podjele muško – žensko.

– Vrijeme je da se prestanemo dijeliti po svemu osim po sposobnosti, entuzijazmu i onome što želimo učiniti. Trideset i sedam posto podrške koje ankete pokazuju dobar je start, ali jedini rezultat koji priznajem su izbori. Spremna sam i na prljavu kampanju, ali ono što želim jest pozitivna kampanja u kojoj su važni rezultati. Hrvatska ne zaslužuje zaokret – nego preokret – smatra HDZ-ova kandidatkinja.

>>Josipović: Ovo je dan Kolinde Grabar Kitarović, ona je ozbiljni kandidat ozbiljne stranke

Komentara 198

Avatar bosanac1951
bosanac1951
15:50 17.06.2014.

Ja neću šutjeti, bit ću aktivna i u kampanji i nakon nje. Ulazim u kampanju kako bi vratila ljudima ponos i dostojanstvo, želim da moja djeca žive u Hrvatskoj kakvu svi zaslužujemo, istaknula je Grabar Kitarović ...................................................... Kolinda BRAVO...Naslovnica jea je kratka,jasna i koncizna...A ovaj tekst gore potpisujem u cijelosti...E pa sad Ivo kao što vidiš utrka je počela, pripremi se dobrano jer ćeš ispred sebe imati osobu koja je dostojna utrke za predsjednicu Hrvatske, neće ti biti lako....Kolindu za predsjednicu dragi moji hrvati.....

GI
gismund
15:42 17.06.2014.

Kolinda je pravo osvježenje, prava osoba kakva treba biti na čelu nove, moderne Hrvatske! sretno buduća predsjednice Kolinda!

GC
gavrilo.crni
16:12 17.06.2014.

i još nekaj! hrvatska INA se je sistematski krala više od 40 godina,aznate ko je onda bil na vlasti,a to bi trebal kužiti i Stazić! pa zakaj je UDBA ukantala Đurekovića? osobno bum glasal za gospođu,Grabarević. bok svima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije