Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezakoniti ulazak

Zabranjen boravak u Hrvatskoj: Petero Iranaca zatečeno u Konavlima

Iran
Foto: Shutterstock
22.11.2016.
u 10:55

Utvrđeno je da su svi državljani Irana u dobi od 25 do 31 godine, te da su u Hrvatsku ušli iz Crne Gore, pješice preko brda Debeli brijeg

Petero Iranaca zatekla je u ponedjeljak ujutro dubrovačko-neretvanska policija u Konavlima, odredivši im dvogodišnju zabranu ulaska i boravka u Hrvatskoj, dok je Crnoj Gori, odakle su nezakonito ušli u Hrvatsku, najavila njihovu readmisiju (predaja i prihvat osoba s nezakonitim boravkom).

Policija je u utorak izvijestila da je Irance zatekla na cesti kod mjesta Radovčići u Konavlima, od kojih su dvoje imali putne isprave Irana, dok preostalih troje kod sebe nisu imali dokumente. Utvrđeno je da su svi državljani Irana u dobi od 25 do 31 godine, te da su u Hrvatsku ušli iz Crne Gore, pješice preko brda Debeli brijeg.

Svima je određena dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj, a Crnoj Gori je najavljena njihova readmisija.

>> Iranci ispalili rakete blizu američkog nosača koji je bio u Splitu

Komentara 4

DU
Deleted user
11:57 22.11.2016.

pohvale uredniku fotografije...

OB
ObrenM
14:28 22.11.2016.

Mozda se bude zaliti Ostoja i Milanovic,a neznam dali ce biti sretan i Orepic.Tako simpaticni ljudi bez skrivenih namjera sa cistim papirima i ruksacima punih crnog praha i nesto elektronike.

DU
Deleted user
14:27 22.11.2016.

ovaj na slici izgleda kao ono stvorenje iz star warsa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije