Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li u pravu?

Zabranila majci da bude na porođaju zbog bizarnog postupka: 'Ostala sam zgrožena'

Porođaj
Foto: Getty Images
23.12.2019.
u 09:49

Žena je već imala dvojbe oko toga treba li njezina majka biti u sobi tijekom porođaja, no popustila je kad joj je majka obećala da će se dobro ponašati. I sve je išlo dobro dok nije došlo vrijeme za tiskanje

Porođaj može biti itekako stresan događaj za žene, a mogu ga otežati i neki nesmotreni postupci ostalih prisutnih. Jedna majka koja planira dobiti drugo dijete tako razmišlja da nazočnost porođaju zabrani vlastitoj majci, i to zbog njezinog postupka na prvom porođaju.

Kako piše Mirror, ova žena na Redditu je ispričala da njezina majka voli njezino dijete i ima najbolje namjere, ali ima problema s poštivanjem granica, a jedan trenutak s porođaja njezinog prvog djeteta jako joj je zasmetao.

Žena je već imala dvojbe oko toga treba li njezina majka biti u sobi tijekom porođaja, no popustila je kad joj je majka obećala da će se dobro ponašati. I sve je išlo dobro dok nije došlo vrijeme za tiskanje.

Nakon šest sati došlo je vrijeme da beba ugleda svjetlo dana. Suprug je trudnici držao jednu nogu, a majka drugu.

- Nakon 20 minuta tiskanja, glava joj je izlazila. U tom trenutku moja duša napustila je moje tijelo. Moja majka rekla je "Kosa joj je tako divna", posegnula je u moju vaginu i izvukla joj kosu samo da je dodirne, i valjda da bude prva koja je dotaknula dijete - ispričala je žena, dodajući je ostala zgrožena postupkom svoje majke.

Zbog svega toga razmišlja da majci zabrani nazočnost idućem porođaju.

- Prošli tjedan u šali sam joj rekla da je neću pustiti i navela sam razlog, a ona je postala vrlo defenzivna - kaže žena.

Mnogi korisnici Reddita stali su na njezinu stranu.

- Ako ne može vidjeti da se prekoračuju granice, očito ne zna što promijeniti da ih opet ne prekorači - napisao je jedan korisnik.

- Nema mogućnosti da će naučiti i bolje se ponašati, što dalje opravdava tvoj izbor.

Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Porođaj
1/29
Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zooltan
00:39 24.12.2019.

još same fali pas Rex da bude na porođaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije