Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dačić:

'Zabrana ulaska Nikoliću na Kosovo ne doprinosi odnosima'

ivica dačić, nikolić (1)
Reuters/Pixsell
05.01.2013.
u 18:56

Uz opasku kako se dijalog Beograda i Prištine mora nastaviti, Dačić je podsjetio kako je razlog Nikolićevoj zabrani, reciprocitet

Srpski premijer, ministar policije i glavni pregovarač s Prištinom, Ivica Dačić izjavio je danas novinarima u Beogradu kako zabrana srpskom predsjedniku Nikoliću da posjeti na pravoslavni Božić manastir Gračanicu, \"nije dobar potez, jer ne doprinosi relaksaciji odnosa Prištine i Beograda\". Uz opasku kako se dijalog Beograda i Prištine mora nastaviti, Dačić je podsjetio kako je razlog Nikolićevoj zabrani, reciprocitet, ali nije komentirao izjavu zamjenika kosovskog premijera kako će Nikolić dobiti dozvolu za ulazak na Kosovo kada i kosovski dužnosnici dobiju dozvolu za posjet Albancima u Preševskoj dolini te rekao kako Srbija prije nekoliko tjedana nije dozvolila članici kosovske vlade posjet Preševu.

Dačić je rekao da je Nikolić namjeravao posjetiti Gračanicu u povodu Božića, a \"nije htio obavljati političke aktivnosti\".

Ključne riječi

Komentara 29

OB
-obrisani-
20:47 05.01.2013.

20:41h dejure naravno da bi trebali Srbi sa svojom susjednom braćom Albancima širiti bractvo i jedinctvo, pa i ekumenizam, svekoliko mirenje, napred gledanja... jezike i narodne običaje i tradicije,pozvati ih u Vladu dati im povlaštena saborska mjesta ,dvostruko pravo glasa.

OB
-obrisani-
20:49 05.01.2013.

nek idu zajedno u manastire i čestitaju Božiće

OB
-obrisani-
19:49 05.01.2013.

Zabrana ulaska nikolicu na Kosovo je logican potez proeuropskih snaga u borbi kontra terorizma,fasizma i nacionalne netrepeljivosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije