Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNUĐIVALI MALOLJETNIKA
Povratak na članak

Zabrana prilaska žrtvi: Nakon istražnog zatvora dvojac pušten na slobodu

Optuženi dvojac je uhićen u kolovozu nakon što je snimka njihovog brutalnog iživljavanja nad 19- godišnjakom objavljena na internetu.

Komentari 3

RO
roland
18:36 24.09.2020.

Nekada, ne tako davno, za puno blaži pokušaj iznude, kad je ovako jasan slučaj, počinitelj bi u istražnom zatvoru čekao pravomoćnost presude. U brzom i efikasnom, zakonito provedenom postupku, slijedila bi kazna zatvora od 3 godine, pa onda neka u Lepoglavi razmišljaju o svojim postupcima. Ovdje, očito nekme nije u intresu da se sudska presuda donese brzo, efikasno i pravedno, sukladno zakonu i jasnim dokazima. Onda se suci bune kad se napiše da je sudstvo neposobno?

VL
RO
roland
18:27 24.09.2020.

Dakle, stvar je uvijek ista. Mjesec dana istražnog zatvora, samo u medijski eksponiranim slučajevima, da se smiri javnost. Za vrijeme istražnog zatvora, nudi se novac obitelji žrtve, i onda članovi obitelji medijski istupaju i govore o postupku, te tako utječu na moguće druge žrtve, na javnost i na sud. Sud pušta kriminalce iz istražnog zatvora i onda slijedi dugo sudovanje, bez brze i efikasne kazne.

VL
DU
Deleted user
17:14 25.09.2020.

Sramota!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.