Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smrt na cesti

Zabio se u nosač podvožnjaka i poginuo na mjestu

poginuo na osječkoj obilaznici (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
25.06.2011.
u 12:28

Još uvijek se ne zna zašto je 41-godišnjak sletio s ceste, a zbog policijskog očevida promet tim dijelom osiječke obilaznice bio je zatvoren

Zabviši se u betonski nosač podvožnjaka na osječkoj južnoj obilaznici kod mjesta Sarvaš oko 9.40 sati poginuo je 41-godišnji vozač iz Osijeka koji je upravljao bijelim Alfa Romeom.

Do slijetanja automobila s kolnika došlo je, do za sada, kako je rekla glasnogovornica PU osječko-baranjske Vesna Žnidarić - Bolarić, iz neutvrđenih razloga uslijed čega je vozač na mjestu nesreće i preminuo.

Očevid je obavila policija, a zbog toga je promet na tome dijelu osječke obilaznice bio zatvoren za sav promet tijekom subotnjeg prijepodneva.

Komentara 6

PR
provad
18:02 25.06.2011.

http://www.vecernji.hr/vijesti/sarvas-zabio-se-stup-nadvoznjaka-mjestu-poginuo-clanak-243872

CU
cunt
19:31 25.06.2011.

Još uvijek se ne zna zašto je 41-godišnjak sletio s ceste . nije valda zbog brlje...............

OB
-obrisani-
00:20 26.06.2011.

Ne volim ovakve članke koji ništa ne kažu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije