Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PODRHTAVANJA

Zabilježen potres magnitude 3,8 kod Gline, osjetio se i u Zagrebu

Foto: EMSC
19.01.2021.
u 06:41

Epicentar je bio 10 km sjeveroistočno od Gline, kod Glinske Poljane.

Došlo je do novih podrhtavanja u središnjoj Hrvatskoj. Seizmografi Seizmološke službe RH zabilježili su u 5:44 potres jačine 3,8. 

Epicentar je bio 10 km sjeveroistočno od Gline, kod Glinske Poljane. Magnituda potresa iznosila je 3,8 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V stupnja EMS ljestvice.

 


"Jak udar, grmljavina, jako podrhtavanje", naveo je korisnik EMSC-a iz Petrinje, dok drugi navodi: "Zatreslo. Zazvonilo posuđe. Krevet se zanjihao. Dobro što je kratko trajalo."

"Kratko je zatreslo kuću, probudio me udar", komentirao je korisnik iz Siska. 

VIDEO: Seizmolog Krešimir Kuk: "Nije dobro plašiti javnost. Ne postoje znanstveni temelji da bi mogli znati hoće li i kada biti novi potres."

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar doog_kool
doog_kool
07:41 19.01.2021.

Držite se ljudi

DU
Deleted user
08:12 19.01.2021.

Mi Zagrebcani pomazemo jadnoj Petrinji kako god mozemo Iako smo i sami poruseni vec godinu dana Treba ovo dobro zapamtit kako se odnosite prema Zagrebu ! A ludjaci likuju

MP
miroslav.petkovic.7564
07:58 19.01.2021.

Ovo je preslo svaku mjeru.Mogu mislit kako je tim nesretnim ljudima koji danima ne spavaju.Ili sve izgubili strasno.Da sam doli pomogao bih.Ne dajte se ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije