Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla zima

Zabijelio se Velebit. Pogledajte snježnu idilu

snijeg
Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija
10.11.2019.
u 12:36

Od utorka će prema prognozama DHMZ-a prevladavati oblačno s kišom i pljuskovima

U Hrvatskoj danas tmurno i kišno vrijeme koje će se nastaviti i idućih dana. Ipak, prvog radnog dana u tjednu bit će promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima. Na Jadranu će povremeno pasti malo kiše, osobito u drugom dijelu dana.

Od utorka će prema prognozama DHMZ-a prevladavati oblačno s kišom i pljuskovima. Na Jadranu i predjelima uz njega moguće su i lokalno obilne oborine.

Na Sjevernom Velebitu je pak pao snijeg. Fotografije snježne idile objavili su na Facebook stranici Nacionalni park Sjeverni Velebit.

Ključne riječi

Komentara 3

ZB
Zbrega
12:40 10.11.2019.

Ipak u hr nije sve crno

DU
Deleted user
15:36 10.11.2019.

Zavižanska kosa, botanički vrt i kapelica sv.Ante 😀..

Avatar rubinet
rubinet
13:01 10.11.2019.

Pahuljice, padajte meke i guste, na široke ceste i stazice puste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije