Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODUŽEN ROK

Zaba spustila kamatnu stopu za APN na 1,99 posto, rok u kojem je kamata fiksna 15 godina

Poslovnica Zagrebačke banke u Puli
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/2
25.02.2021.
u 12:08

Klijentima koji kupuju nekretninu ili grade, odnosno dovršavaju kuću i imaju sve uvjete za podnošenje zahtjeva za subvencioniranje kredita, banka nudi i besplatnu procjenu vrijednosti nekretnine

Zagrebačka banka spustila je na 1,99 posto (efektivna kamatna stopa najviše 2,22 posto) kamatnu stopu i produžila rok u kojem je fiksna na 15 godina za kredite u kunama u programu stambenog kreditiranja Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN) kroz koji država subvencionira stambene kredite mlađima od 45 godina. Zaba je isplatila trećinu svih APN kredita od početka subvencioniranja 2011.

- Izuzetno smo zadovoljni brojem realiziranih kredita u posljednjoj tranši. Već bilježimo povećani interes klijenata u usporedbi s ovim periodom prošle godine i spremni smo za provedbu programa. I ove smo godine pripremili odlične uvjete. Vjerujemo da će klijenti to prepoznati i da ćemo zajedno realizirati veliki broj subvencioniranih kredita - prokomentirao je Slaven Rukavina, član uprave Zagrebačke banke.

Klijentima koji kupuju nekretninu ili grade, odnosno dovršavaju kuću i imaju sve uvjete za podnošenje zahtjeva za subvencioniranje kredita, banka nudi i besplatnu procjenu vrijednosti nekretnine (ako je procjenitelj ZANE) te jednaku kamatnu stopu za kredite u kunama i eurima.

Usto, imaju i opciju podizanja nesubvencioniranog kredita s istom kamatnom stopom ako je nekretnina skuplja od 100 tisuća eura. Ne naplaćuju interkalarnu kamatu i troškove obrade kredita.

 

Alarmantni nalaz inspektorata: Čak svako drugo maslinovo ulje je lažno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije