Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborne kombinacije
Povratak na članak

Za veliku koaliciju HDZ i SDP samo ako je ugrožena država

U HDZ-u znaju da na Most nakon novih izbora više ne mogu računati, dok u SDP-u smatraju kako će moći birati između više opcija, a velika koalicija je zadnja.

Komentari 4

MV
Mijat vrdoljak
16:13 11.05.2017.

Zar država nije ugrožena

VL
CO
coolman
08:56 12.05.2017.

Hrvatski građani će biti ugroženi ako dođe do velike koalicije.!

VL
KA
kapunjohan
16:19 11.05.2017.

Istinu o povijesti prepustite povijesničarima i drugim stručnim ljudima neka je proučavaju i podkrijepiju sa dokazima, bez obzira koliko kruta bila ta istina. Mogu oni onda po svojim svijetonazorima tumačiti uzroke i opravdavati te događaje kako im drago ali nitko nesmije biti sotonizirani faoriziran zbog vlastitog pogleda na to. Ako je netko činio nešto dobro to mu priznati ali to ga ne opravdava ako je počinio i druge ,,ružne ,,stvari. Samo oni plemeniti bez velikih ,,nacionalnih,, mrlja mogu imati imena na javnim,,objektima,, a svi ostali mogu u ,,zajedničke,, muzeje sa opisom njihovih uloga u povijest, bez obzira dali je ta gledano današnjim očima pozitivna ili negativna. Tako očišćen SDP i HDZ trebaju u koaliciji preuzeti odgovornost za svijetlu budućnost države , i riješiti se utjecaja neodbovornih marginalaca. Naravno nesmiju gurati podobne i vijerne kadrove na funkcije kojima nisu dorasli kroz svoj dosadašnji rad. Velika koalicija je nužnost ali domoljubni naboj i prosperitet i ugled vlastite nacije moraju biti iznad svega.

VL
IH
iron.hide.54966
16:10 11.05.2017.

Država jest ugrožena, upravo od sdp-a i hdz-a...a ljudima su toliko isprali mozgove a da oni toga više nisu ni svjesni pa imamo ovo što imamo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.