Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lions Club Novi Maro

Za udrugu bubrežnih bolesnika prikupili 29.000 kuna

aukcija
Privatna arhiva
10.11.2011.
u 13:31

Lions Cllub Novi Marof u lipnju ove godine u povodu svog osnivanja održao je prvu veliku akciju za pomoć udruzi Sunce

Lions Club Novi Marof organizirao je u restoranu "Ključice“ u Novom Marofu humanitarnu aukciju slika poznatih likovnih umjetnika. Prihod od prodaje djela bio je namijenjen Udruzi bubrežnih dijaliziranih i transplantiranih bolesnika Novi Marof .

Aukciji se odazvao velik broj  novomarofskih gospodarstvenika i prijatelja članova udruge. Na aukciji su prodana sva djela, njih 39, a prikupljeno je 29.050 kuna. Najvišu cijenu od 3200 kuna postigla je slika Danice Klopotan "Plava simfonija“ u tehnici akvarela. Prikupljeni novac bit će iskorišten za nabavu lijekova koji nisu na listi HZZO-a te potrebnog sanitetskog materijala za članove udruge.

Na aukciji su nastupili učenici Osnovne glazbene škole "Ivan Padovec“ iz Novog Marofa, Katarina Horvat na flauti i Stjepan Bosilj na gitari, što je doprinijelo svečanoj atmosferi same aukcije

– Lions Club Novi Marof u lipnju ove godine u povodu svog osnivanja održao je prvu veliku akciju za pomoć udruzi Sunce koja skrbi o djeci s posebnim potrebama i skupio 15.000 kuna. Kako je udruga Sunce u međuvremenu zapala u poslovne teškoće, novac koji im je donirao Lions Club pomogao im je da ponovno počnu s radom na radost djece i njihovih roditelja – istaknula je predsjednica novomarofskog Lionsa Sunčica Hrenić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije