Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava na maturalnoj zabavi

Za udaranje profesora kažnjen opomenom pred isključenje, profesor isto opomenut

učionica
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
19.10.2018.
u 13:51

Profesor je na maturalnu zabavu bio pozvan kao gost, plesao je gol do pasa s učenicima i pod utjecajem alkohola napao učenika koji ga je snimao mobitelom. Učenik mu je uzvratio šakom u glavu i "nokautirao ga"

Učenik koji je na maturalnoj zabavi u Koprivnici udario profesora kažnjen je opomenom pred isključenjem, a profesor javnom opomenom. Piše to u odluci stegovnog povjerenstva koju je portalu Drava.info dostavio ravnatelj Obrtničke škole u Koprivnici Zlatko Martić.

Profesor je na maturalnu zabavu bio pozvan kao gost, plesao je gol do pasa s učenicima i pod utjecajem alkohola napao učenika koji ga je snimao mobitelom. Učenik mu je uzvratio šakom u glavu i "nokautirao ga", pa je profesor s težim ozljedama završio na bolničkom liječenju.

Učenik je do tog događaja bio uzornog ponašanja. U međuvremnu je položio maturu, a profesor se za ispad ispričao kolegama u zbornici.

Ovakav ples oca i kćeri nemate priliku vidjeti često: Tata ti je legenda!

Komentara 2

VO
vorda400
14:42 19.10.2018.

Nova nada hrvatskog boksa😂😂😂 evo čovjeka jednim udarcem poslao na pod i sluša narodnjake još malo neka lupa po nacionalizmu i uspjeh je garantiran

Avatar prahrvat
prahrvat
22:23 19.10.2018.

To vise nikog ne zanima. sad mozete kako hoćete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije