Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CURE DETALJI

Tko je ubojica prodavačice iz Splita? Mlađeg brata mu je smaknuo šef specijalne policije

Split: Muškarac nožem ubio zaposlenicu Lidla
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/22
30.11.2021.
u 19:29

Prišao je ženi i nožem joj zadao više ozljeda, potvrdila je policija

Nakon što je brutalno ubojstvo zaposlenice splitske trgovine šokiralo danas Hrvatsku, u javnosti se počelo pojavljivati sve više detalja povezanih s ovim slučajem, uključujući i identitet ubojice.

Naime, kako se neslužbeno doznaje, nesretnu ženu je na radnom mjestu ubio 54-godišnji Željko Đekić iz Splita koji ju je ubo 15 puta nožem.

Kako smo ranije izvijestili, neslužbeno se doznalo i da je napadač bivši partner s kojim ima zajedničko dijete od 10 godina, kao i da je krvavom napadu svjedočilo više ljudi koji su se u tom trenutku nalazili u trgovini.

Slobodna Dalmacija piše da je su žrtva i ubojica bili u brakorazvodnoj parnici, te da policiji dosad nikad nije prijavljivano da bi Đekić nad njom ili nekim drugim počinio obiteljsko nasilje. Dalmatinski portal doznaje da je Đekić bivšu partnericu napao jer je bio nezadovoljan što mu ne da da viđa zajedničko dijete.

Inače, radi se o starijem bratu Milenka Đekića kojeg je 1996. godine ispred diskoteke Palladium hicem iz pištolja ubio tadašnji šef specijalne policije Vinko Budiša, koji je na koncu osuđen na 4 godine i 11 mjeseci zatvora.

– Nema tog novca koji može vratiti život našeg Milenka. Uzeli su mu život, a uzeli su ga i nama. Nikakav to novac nije, jad i bijeda. Postupak nije gotov, sada idu žalbe pa tek onda viši sud odlučuje o presudi – izjavio je prije deset godina novinarima stariji Đekić.

Podsjetimo, policija je ranije danas izvijestila da je muškarac oko 15 sati ušao u prodavaonicu u Poljičkoj ulici u Splitu te prišao ženi i nožem joj zadao više ozljeda.

"Žena je odmah prevezena vozilom hitne pomoći u bolnicu, međutim, naknadno je preminula. Muškarca su zadržali zaposlenici u prodavaonici do dolaska policije i odmah je uhićen i priveden u službene prostorije policije", kazala je Željka Radošević, policijska službenica splitske policije za odnose s javnošću.

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar StormRaider95
StormRaider95
19:39 30.11.2021.

Fina neka obitelj, ti Đekići. Čim im nešto ne daš, kolje im se 🤨

BT
BTW
00:09 01.12.2021.

Tko brani ovog ubojicu psihopat je kao i on.

Avatar Hrvat300
Hrvat300
22:19 30.11.2021.

I sad će ga nas 3 i pol milijuna još ga i hraniti toplim obrokom i to više puta dnevno,bit će na toplom dakle mi mu plaćamo i grijanje i stanarinu.Trebamo mi referendum o promjeni ustava i vraćanju nekih kaznii iz bivšeg sistema a pogotovo svima nama dobro poznate,onako kako se onda kažnjavalo ovakve manijake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije