Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasipnost

Za travu na stadionu iz slatinskog proračuna 1,2 milijuna kuna

\'podravina - 150710-slatina  - akcija stadion, za travu u rolama na novom nogometnom stadionu gradski investitori dali 1,2 milijuna kuna  snimio Dragutin Santosi/vecernji list
Dragutin Šantoši
15.07.2010.
u 16:45

Stadion za trećeligaša NK Slatinu gradi tvrtka Kobak, čiji je direktor S. Krznarić predsjednik NK Slatine

U najgore krizno vrijeme za slatinsko područje, u godini kada tvrtke jedva spajaju kraj s krajem, a svako slobodno radno mjesto uspoređuje se s glavnim dobitkom na lutriji, gradska vlast odlučno nastavlja s trošenjem osam milijuna kuna kredita u gradnji velebnog nogometnog stadiona, koji će na tribinama imati 500 sjedećih i 1000 stajaćih mjesta.

Treća liga

Slatinčani su napravili presedan i u daljnjoj projekciji razvoja nogometnog sporta, pa su među rijetkim nogometnim klubovima koji su hrabro zakoračili u 3. hrvatsku nogometnu ligu - Istok, što će, po tvrdnjama nogometnih stručnjaka, NK Slatinu na godinu stajati između milijun i 1,2 milijuna kuna.

I dok građani odmahuju glavom sumnjajući da će taj sportski iskorak gradu donijeti nešto dobro, u gradskoj vlasti uvjereni su da će prodajom "starog" nogometnog stadiona uskoro vratiti dio kredita i u ovom poslu postići nesvakidašnji uspjeh.

– Mislim da u Hrvatskoj nema grada u kojemu je za tako malo novca sagrađen takav stadion – tvrdi gradonačelnik Ivan Roštaš.

Skupi ponos

Radnici slatinske tvrtke Kobak, čiji je direktor Slavko Krznarić ujedno predsjednik NK Slatine, tako i dalje grade stadion.

Roštaš je opovrgnuo kuloarske priče da će samo za "zeleni tepih" biti potrošeno više od dva milijuna kuna.

– Po troškovniku, trava u rolama za glavni stadion stajat će 626.205 kuna, za pomoćni 439.754, a za treći teren 116.802 kune – izjavio je on i ustvrdio da će se građani moći ponositi lijepim novim sportskim terenom.

Slatinčani će dobiti lijep stadion za igre, a o kruhu će se razmišljati vjerojatno kada prođe kriza.

Ključne riječi

Komentara 1

DV
djon vejn
22:56 15.07.2010.

Netko se je obogatio na ovome projektu!!!bitno da je ona poduzetnička zona kod Lovačke ulica prepuna tvornica :) đes uskoče!!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije