152 24°C
 • Avatar Ernest_Fulir
  Ernest_Fulir:

  Glupost !!! Naravno da će ti banka u kojoj već imaš kredit od prije 10 godina pod nepovoljnim uvjetima, sada reći ".. ne znamo da li vam se isplati refinancirati, bla bla…". Kakva crna procjena nekretnine, i kakav upis založnog ... prikaži još! prava ? Pa banka već ima založno pravo na tu nekretninu, ako vam je već dala kredit. Nego, recite vi lijepo njima - hoćete li mi refinancirati kredit ili ja odoh skupa sa svojim kreditom i tekućim računom papa u drugu banku.. vidjet ćete da će malo promijeniti ton razgovora i suradljivost.

 • Avatar fidelio
  fidelio:

  Stvar je prosta. Odeš u tri druge banke i kažeš da hoćeš refinanciranje. Kapitalizam je donio hrpu loših stvari i svega par dobrih. A dobro je da su čak i banke na slobodnom tržištu. Dok mi je moja vlastita banka ... prikaži još! odbila kredit, druge banke su mi nudile bez problema, ali oko 3.5- 4.5 posto. Onda sam otišao u jednu drugu i frajer mi je na dobar dan rekao 3%. Ne dajte se zavaljati - imaju para ko pljeve i nemaju ih gdje utopiti. Ako ne ide, mijenjajte banku.

 • zelenakrava:

  Da sam u sitvaciji i da imam kredit star 10 godina,otišao bih u svoju banku i pitao da mi izračunaju koliko trebam platiti odjednom da otplatim sav kredit(tj ostatak kredita). Ne spominjući nikakvo reprogramiranje. I oni mi kažu npr. trebate ... prikaži još!e otplatiti još 45000 eura. Ok,hvala. Onda bih otišao u neku drugu i (ili) neke druge banke i tamo pitao kakvi su uvjeti da dobijem kredit od 45000 € na rok( koji završava u godini u kojoj bi i završio moj prvi tj. stari kredit). I kada mi kažu uvjete onda lijepo vidim kolika bi mibila rata novog kredita i da li mi se to isplati.

Još iz rubrike Vijesti

Izvanredni prijevoz motora iz Ruske nuklerane elektrane na remont u Karolovac
U KARLOVAC NA REMONT

VIDEO Pogledajte kako su izvanrednim prijevozom dopremili motor iz ruske nuklearne elektrane

VIla Branimira Glavaša
LUKSUZNO UREĐENA

Glavaš: Prodajem vilu u Hercegovini, cijenu još ne znam

2
Neil Campbell
SRUŠEN STARI

Oborio svjetski rekord: Biciklom vozio 280,5 kilometara na sat