Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učinkovitost

Za samo sat vremena izdali im građevinsku dozvolu za Hrvatski dom u Suhopolju

VPZ
Virovitičko-podravska županija
17.09.2015.
u 17:14

Izdavanje e-dozvola u tako kratkom roku moguće je, pojašnjeno je, ukoliko stranke uz zahtjev predaju svu propisanu dokumentaciju te u trenutku predaje osiguraju dolazak svih stranaka u postupku.

Za samo sat vremena napravljena je građevinska dozvola za rekonstrukciju Hrvatskog doma u Suhopolju, a ispisala ju je u rekordnom roku Virovitičko-podravska županija.

-S obzirom na molbu investitora za ubrzanjem postupka, djelatnici Upravnog odjela pregledali su predanu dokumentaciju nakon predaje zahtjeva, utvrdili da je zahtjev kompletan te izdali e-dozvolu za samo sat vremena – izvijestili su iz Županije.

Izdavanje e-dozvola u tako kratkom roku moguće je, pojašnjeno je, ukoliko stranke uz zahtjev predaju svu propisanu dokumentaciju te u trenutku predaje osiguraju dolazak svih stranaka u postupku.

- Vrijednost rekonstrukcije Hrvatskog doma u Suhopolju je oko 7 milijuna kuna, a s obzirom da je završena kompletna potrebna dokumentacija projekt ćemo aplicirati na fondove EU - rekao je načelnik općine Suhopolje Marijan Brlek.

>> Postoji i neka druga Hrvatska: Do građevinske dozvole za jedan dan

Komentara 6

SP
Spezispezi
18:28 17.09.2015.

Neznam cija je ovo reklama ali mogu reci da sam ja u okolici Zg sredjivao papire za malu kucu pune 2 godine. Kostalo je zivaca i novaca toliko da to nikada vise ne bih ponovio. Nebi ju ni dobio da ukupno 4 firme nisi radile na papirima; arhitekt, odvjetnik, geodet i biljeznik. Moj slucaj je obican bez ikakvih komplikacija, jednostavno toliko danas treba vremena. Na koncu je bilo oko 15 kg dokumenata i potvrda.

UI
Uvijek_iskreno
19:00 17.09.2015.

Ovo je jedan svjetli primjer kvalitetnog rada županijske uprave. Bravo!

Avatar imotska115
imotska115
20:41 17.09.2015.

Hrvatska oborava sve rekorde tako i ovaj. Ovo triba zapisat u knjigu rekorda. Kakve gluposti, da dolaze izbori da dobiju koji glas. A sta je sa ostalon Hrvatskom, ovi su to ucinili da budu u VL. i tek sada ce poceti problemi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije