Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bježao policiji

Za prometne prekršaje dobio novčanu kaznu i 15 dana zatvora

prometna policija
Foto: Ilustracija: Zeljko Lukunic/PIXSELL
05.07.2019.
u 16:36

Mladića su zaustavili u četvrtak 2.20 sati ujutro, no on nije stao već je nastavio voziti

Vozač (22) osobnog automobila bjelovarske registracije za prometne je prekršaje, pokušaj bijega policiji i vožnju bez položenog vozačkog ispita, kažnjen zatvorom i novčanom kaznom.

Naime, službenici Policijske postaje Nova Gradiška u četvrtak 2.20 sati ujutro, nadzirući promet u Novoj Kapeli, zaustavljali su automobil kojim je upravljao spomenuti mladić. Međutim, mladi vozač nije stao, već je nastavio vožnju. Ipak, policajci su ga sustigli i zaustavili. Utvrdili su da nema položen vozački ispit.

Odmah su ga isključili iz prometa i protiv njega podnijeli optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, Stalna služba u Novoj Gradiški, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti promet na cestama.

Isti dan proveden je žurni prekršajni postupak, kojom prilikom mu je određena kazna zatvora od 15 dana i novčana kazna u iznosu od 4.500 kuna. Policajci su potom 22-godišnjaka predali u zatvor u Požegu.

Komentara 3

Avatar Dumen
Dumen
17:36 05.07.2019.

Premalo je dobio

DO
dopizdilomi
16:56 05.07.2019.

Prekrasna presuda koja govori drugima tko će opet ponoviti i duže bježati policiji. Evo novog trenda. Suci, da li vas je bar malo sram? Krađa, bez dozvole, bježao, koliko je još prekršaja bježanjem napravio, ugrožavao tuđe živote...... dobar tužitelj bi tu popunio A4 papir a uzoran sudac presudio najmanje godinu dana zatvora i zabranu upravljanja vozilima 5 godina uz naplatu svih troškova.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije