Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seks-afera

Za profesora svodnika radilo je još nekoliko noćnih dama

prostitucija portal (1)
DPA/PIXSELL
03.05.2013.
u 23:00

Žena je taksistu isplatila 5000 kuna jer joj je prijetio da će na internetu objaviti fotografije i snimke njihova odnosa koje je tajno snimio

Udana 51-godišnja Riječanka koju je, što je dosad utvrđeno, posljednjih osam mjeseci podvodio riječki profesor psihologije D. M. (53), a sumnja se da je ova majka dvoje djece za njega radila posljednje dvije godine, najvjerojatnije nije bila jedina njegova "zaposlenica" . Usto nije ni jedina koju je ucjenjivala ista mušterija, 35-godišnji riječki taksist. Žena je ucjenjivaču, podsjetimo, nakon prijetnji da će tajno snimljene fotografije i snimke njihovih intimnih druženja objaviti na internetu u nekoliko navrata platila ukupno 5000 kuna kako snimke ne bi procurile. Kad više nije imala kud, anonimno je, slanjem e-pošte u kojoj je opisala ucjenu na niz adresa, do taksista dovela i policiju. U muškarcu u srednjim tridesetim godinama, kako ga je opisala, koji se lažno predstavlja kao zapovjednik Specijalne policije, istražitelji su otkrili ucjenjivača, ali su pritom razotkrili i tko je ona – ujedno i žrtva ucjene i žena koja se bavi najstarijim zanatom, ali i tko joj je svodnik. Za usluge je naplaćivala od 500 do 750 kuna, od čega je zadržavala veći dio, dok se organizator posla zadovoljavao s manjom provizijom. Zasad su muškarci kazneno prijavljeni: profesor za organiziranja prostitucije, a taksist zbog iznude, no istraga se u ovom slučaju nastavlja.

Profesoru, koji je policiji i prije bio sumnjiv kao osoba koja se bavi organiziranjem pružanja seksualnih usluga, no nikad nije zbog toga kažnjavan, oduzeta su iz stana tri računala i prijenosno računalo, a ucjenjivaču iPhone sa snimkama. I dok je "tehnika" na vještačenju, istražiteljima se korak po korak potvrđuju sumnje da je za profesora radilo više Riječanki različite dobi i statusa, a ucjenjivač je, sumnja se, od još jedne žene, prijeteći joj objavom vrućih snimaka, iznudio novac. Otkako je policija otkrila čime se pored nastavničkog poziva bavi, profesor, koji psihologiju predaje učenicima u tri srednje škole, u Rijeci, Delnicama i Crikvenici, na bolovanju je. Inače, pored sveg posla, profesor se bavi i pisanjem stručnih članaka i analiza, aktivan je u stručnim raspravama te je autor dviju knjiga kratkih priča o duhovnosti. 

>> Udanu ženu i majku dvoje djece podvodio profesor

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije