Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM GODIŠNJA AKCIJA

Za premium čitatelje, premium cijena: godišnja pretplata za manje od 3 kune tjedno samo od 5. do 9. svibnja

Premium fotka
05.05.2022.
u 12:09

Krenula je nova akcija Večernjeg lista u kojem smo ponovno snizili cijene godišnje pretplate na naš ekskluzivni premium sadržaj

U našoj posebnoj premium ponudi koja traje od 5. svibnja do 9. svibnja u ponoć, odlučili smo sniziti cijene godišnje pretplate i cijene posebnog paketa premiuma i e-novina. Cijena je godišnje pretplate u ovom promotivnom razdoblju 149 kuna, mjesečna je pretplata 39 kuna (prvi mjesec 9 kuna za nove korisnike), a uz navedene pretplate, tu je i paket premiuma plus e-novine koji smo snizili sa 659 na 459 kuna. Ova ponuda traje do ponedjeljka 9. svibnja u ponoć. Ponudu možete pogledati ovdje: https://www.vecernji.hr/kupipremium

Iskoristite ponudu do 9. svibnja i pratite najtočnije analize o ratnom stanju i dnevnoj politici 

Na stranicama Večernjeg lista – u našem tiskanom te na web-izdanju – vijesti od opće društvene važnosti i dalje su besplatne te dostupne svima, dok premium korisnici imaju niz pogodnosti te im se nudi dubinski pogled na aktualnosti u svijetu i zemlji. To je sadržaj za sve one koji žele znati više o gorućim temama iz svjetske i domaće politike, kulture i društva te dobiti pogled iza kulisa globalne scene.

Premium godišnju pretplatu koja vrijedi 299 kuna do 10.svibnja možete kupiti po cijeni od 149 kuna, dok korisnicima koji žele prijeći na digitalno izdanje nudimo e-novine + godišnju pretplatu za premium sadržaj za 459 kuna. Ponudu možete pogledati OVDJE.

Primajte newsletter s vijestima koje ste propustili i preporukama naših urednika 

Premium sadržaj nudi vam nekoliko dobrih opcija:

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  • redovni newsletter.

U premiumu čitajte: Sukobu između predsjednika države Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića ne nazire se kraj. Štoviše, svakim danom taj grubim i međusobnim uvredama opterećen odnos dobiva sasvim novu dimenziju. U velikoj priči Petre Maretić Žonje za premium pročitajte kako su ispadima predsjednik i premijer ugrozili sigurnost Hrvatske te što će se dogoditi ako cure obavještajni podaci. Objašnjavamo i što za nas uopće znači situacija u kojoj predsjednik i premijer bojkotiraju jedan drugoga te u čemu bi trebali surađivati, a evidentno nisu u stanju.

Samo u premiumu Večernjeg lista u tri nastavka čitajte zatvorska pisma Josipa Perkovića koja smo objavili, a reakcije se ne stišavaju danima. Nakon što su ga prozvali Andrija Hebrang i Mile Dedaković, Večernji list primio je novo pismo, ovaj put s ekskluzivnim dokumentima iz 1992., koji otkrivaju detalje misterioznog nestanka zlata iz Vojne bolnice u Zagrebu. Naša novinarka Renata Rašović dobila je dokument na kojem se vidi i tko je potpisao primopredaju.

Ako ste poslovni korisnik i želite kupiti više pretplata odjednom, molimo vas da nam se javite na premium@vecernji.net. Na stranici kupi premium možete naći i odgovore na najčešća pitanja.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije