Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgorjela terasa

Za požar u zagrebačkom kafiću kriv je luster

požar
25.01.2014.
u 22:19

Požar na terasi kafića “Požuri polako” u zagrebačkoj Vlaškoj ulici u petak je progutao terasu kafića

Požar na terasi kafića “Požuri polako” u zagrebačkoj Vlaškoj ulici, koji je u petak progutao terasu kafića, izbio je zbog kvara na instalacijama, utvrđeno je policijskim očevidom. Da su tvrdnje suvlasnika kafića “Požuri polako” Josipa Ćurkovića, koji je za Večernji list u petak kazao da je do požara došlo nakon što se zapalio luster, pa se požar proširio na terasu, te je eksplodirala i plinska boca, točne, pokazao je i policijski očevid.

Zagrebačka policija jučer je izvijestila kako je utvrđeno da je požar na terasi kafića “Požuri polako” izbio zbog tehničkog kvara na električnim instalacijama rasvjetnih tijela te da je zahvatio cijelu šator-terasu i plinsku bocu, koja je eksplodirala. Ozlijeđenih nije bilo, a materijalna je šteta velika.

>> Šefu ‘Carpe diem’ vatra progutala terasu kafića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije