Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć

Za pomoć u liječenju podijelili tri milijuna kuna

Silvio Maric
Zeljko Hladika/PIXSELL
11.11.2011.
u 22:09

U sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec održan je koncert „Prijatelji za Katružu“, na kojem su nastupili i klapa Intrade, Vinko Coce, Mirko Švenda Žiga i drugi.

 

Međimurska zaklada solidarnosti Katruža u mjesecu studenom obilježava jedanaestu godinu djelovanja. U želji da zahvale svima koji pomažu, ali i da prikupe novac za daljnji rad, vrijedni volonteri organizirali su humanitarnu utakmicu i koncert. U školsko-sportskoj dvorani OŠ Prelog utakmicu odigrale su ekipe Humane zvijezde i Međimurske županije. Među poznatima bili su i bivši boksač Damir Škaro, nogometaš Silvio Marić i drugi, a domaću ekipu činili su načelnici, ravnatelji, vijećnici, poduzetnici, liječnici... Selektor domaće ekipe bio je župan Ivan Perhoč. Održana je i aukcija lopti, a sav prihod od ulaznica i aukcije ide Katruži. U sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec održan je koncert „Prijatelji za Katružu“, na kojem su nastupili klapa Intrade, Vinko Coce, Mirko Švenda Žiga te brojni drugi glazbenici. Od osnivanja 2000. godine do danas Katruža je građanima dodijelila 480 pomoći za liječenje i nabavku medicinskih pomagala ukupne vrijedne veće od tri milijuna kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije